Les paraules, una magnífica forma d'excitació abans i durant el sexe

Els experts creuen que és important explorar aquesta via de consecució del plaer

És important murmurar a la parella durant l'acte sexual. | El Confidencial

El sexe és un món amb mil flancs per descobrir i explotar, i un d'ells pot ser el de parlar, el de la paraula. Els experts creuen que dir allò que sentim pot ser un gran motiu d'excitació durant la realització de l'acte sexual. El «parlar brut» —així ho anomenen en anglès— pot ser una nova forma de comunicació en el llit, tal com ho és la llenceria o les joguines. «Es tracta de ser murri i sexy», segons explica Dana Myers al Confidencial.

A més d'un bon murmuri al moment adequat, hi ha altres formes d'excitació mitjançant la paraula: «es tracta de mostrar la teva satisfacció amb paraules i deixar anar al murri que portes dins», recomanen. «M'agrada sentir la teva llengua en la pell» pot ser una de les frases que proposen els experts per començar, sense anar-nos a cap extrem d'entrada. Consideren que a partir d'aquí, l'espurna s'encendrà i serà molt més senzilla l'excitació.

Segons asseguren, el fet de normalitzar-ho en el llit pot afavorir que aquest «parlar brut» es traslladi a altres situacions, de manera que pugui ser un perfecte estímul durant tot el dia que desemboqui en la situació ideal en el llit, després d'una jornada sencera d'excitació: menjant o durant un passeig poden ser dos d'aquests marcs idonis. Pels més tímids, un bon mètode pot ser comprar un conte eròtic i llegir-ho en parella. Les situacions que relati el conte poden acabar en una nit de passió.


Comentaris

envia el comentari