Les persones que ploren molt tenen un curiós tret de personalitat

Quatre raons que demostren que plorar és sinònim de força

Una amiga consolant a una altra que està plorant. | Cedida.

Moltes persones creuen que plorar és un signe de debilitat. Fins i tot, quan alguna cosa ens fa llàstima, molts optem per amagar-nos per treure aquestes llàgrimes que ens ofeguen, solament perquè desitgem que ningú ens vegi. Plorar és un acte normal i natural, ja que estàs demostrant als altres i a tu mateix, que ets capaç de mostrar-te vulnerable i ser una persona amb sentiment. A més, quan plores davant d’algú, li estàs demostrant l’amor que tens a l’altra persona i la confiança que has dipositat en ella. El fet més trist és plorar davant d’algú que ha provocat el teu plor, ja que ningú es mereix que et facin plorar.

Tal com explica porquenosemeocurrió.com, estem segurs que no saps que plorar és una de les millors coses que pots fer per la teva salut, ja que plorar permet que el teu cos es desintoxiqui de tot l’estrès que acumules per diverses situacions, a més, increïblement preveu malalties induïdes pel mateix motiu. El plor resulta ser una de les millors formes per desfogar-se i fer front a les situacions més complicades que ens posa la vida, no significa debilitat i a continuació et mostrem quatre raons per les quals plorar significa que ets mentalment fort.

Enfronta l’estrès emocional. Plorar significa permetre’s sentir més enllà dels que els altres veuen a simple vista. A més, quan plores també reflexiones el moment que estàs passant i et permet buscar solucions, entendre situacions, treure coratge i pensar en què és millor i més convenient per tu. D’aquesta forma aconsegueixes alliberar-te de tot el que et fa mal i és una forma de coneixes a un mateix.

Ajuda als altres a sentir-se còmodes sent vulnerables amb tu. Quan plorem davant d’algú estem demostrant l’important i valuosa que una persona pot ser per nosaltres, ja que no ho faríem davant d’una persona que sabem que ens pot jutjar o criticar. Plorar davant d’algú et mostrarà si aquella persona sent empatia per tu, ja que quant algú t’estima aconsegueix sentir el mateix que tu i es disposa ajudar-te amb allò que et fa sentir malament. Recorda que tots necessitem plorar de tant en tant.

Allibera l’emoció necessària. Plorar és sinònim de deixar anar, ja que alliberar llàgrimes també estàs desfent-te dels sentiments que no et fan cap bé. Totes les coses negatives que tinguis i interior seran alliberats juntament amb les teves llàgrimes i creu-me sentiràs un gran alleujament.

Excel·lent per la teva salut mental i física. Les llàgrimes alliberen certes hormones que permeten que el teu cos se senti realment bé, ja que redueix els nivells de manganès, que són els encarregats de l’estrès i l’ansietat si s’acumula massa. D’aquesta forma no solament neteges la teva ànima sinó que també estàs ajudant al teu cos a desintoxicar-se.


Comentaris

envia el comentari