Les platges de Catalunya on podreu anar amb el vostre gos

Dels gairebé 700 quilòmetres de la costa catalana, hi ha 12 platges que aquest estiu podreu anar-hi amb el vostre gos

Els gossos també volen anar a la platja. Foto: L.S.

 

 

La Costa Catalana compta amb gairebé 700 quilòmetres de platges per a tots els gustos, tot i que la disponibilitat per anar amb el vostre gos i gaudir del mar i la sorra és força limitada i es redueix a 12 platges i altres indrets com pantans repartits per tot el territori. Tot seguit us indiquem a quines platges podeu anar amb el vostre company pelut aquest estiu:

GIRONA

Platja de la Rubina: ubicada a Empuriabrava (Camí de la Fanguera del Merdoset, Castelló d'Empúries) és oficialment una de les millors platges per a gossos que hi ha a tot l'Estat, i la millor a Catalunya. En total són 200 metres de platja on no fa falta que els gossos vagin lligats, i a més al costat hi ha el Càmping Castell Mar amb un restaurant que ofereix fins i tot menús per a gossos i hi ha una dutxa especial per a gossos. 

Pantà de Boadella: ubicat a Darnius, el pantà de Boadella és un lloc ideal per banyar-se amb el vosre gos, tot i que és recomanable allunyar-se de les zones amb més gent.

Platja de la Platera, l'Estartit: atenció perquè aquest 2016 la platja de la Platera, una de les més històriques per a gossos, NO és apta per a gossos. La decisió ha estat presa per preservar l'espai natural.

BARCELONA

Platja de Llevant, Barcelona: està previst que aquest estiu s'inaugurin els 1.200 metres quadrats d'espai per a gossos en aquesta platja barcelonina.

Platges d'Arenys de Mar: els gossos poden anar a les platges d'Arenys de Mar durant tot l'estiu però respectant un horari, de 20.00 a 07.00 hores.

Pantà de Santa Fe del Montseny: un indret espectacular on podreu anar amb els vostres amics peluts a passar el dia.

Cala Vallcarca, Sitges: és una petita cala entre Sitges i Castelldefels on els gossos són acceptats durant tot l'any i sense restricció d'horaris.

Llac Petit de Terrassa: si voleu gaudir de la natura l'anomenat Llac Petit als afores de Terrassa és ideal perquè els vostres gossos es banyin mentre feu una petita excursió.

Font de les Dous, Torrelles de Foix: perfecte per passar un dia fresc amb els vostres gossos i fer un picnic. En aquest paratge amb salts d'aigua i on s'hi està força fresc gràcies a l'ombra dels arbres que hi ha al voltant, hi trobareu també barbacoes i una àrea de picnic.

Un gos gaudint de la platja. Foto: CatalunyaDiari.cat

TARRAGONA

Platja de la Riera d'Alforja, Cambrils: és el primer any que s'ha habilitat aquesta platja per poder anar amb els nostre gossos en aquest municipi del Baix Camp. 

Cala Cementiri, Ametlla de Mar: és una petita cala pedregosa d'uns 20 metres de longitud apta per a gossos.

Platja de Bon Caponet, Ametlla de Mar: no és una platja gaire maca però almenys accepta gossos. Té més pedres que arena i força algues, però els nostres gossos segur que s'ho passaran d'allò més bé.

Platja de Riumar, Deltebre: tot i que a Deltebre hi ha molts indrets on sovint la gent hi va amb els seus gossos, oficialment només un espai de 200 metres de la platja Riumar és apta per anar amb el nostre gos a gaudir de l'aigua i la sorra. Entre la desembocadura de l'Ebre i el mar i dins el Parc Natural del Delta de l'Ebre, és una platja espectacular i tranquil·la.


Comentaris

envia el comentari