Les platges de la província de Barcelona, entre les pitjors de tot l'Estat

Així ho assegura una enquesta on ocupen la posició número 22 d'un total de 24, només per damunt de Ceuta i Melilla

Les platges de Girona destaquen al rànquing | Cedida

Els lectors del diari 'El HuffPost' han votat durant quatre dies quines són les províncies amb les millors platges de tot l'Estat. Com no podia ser d'una altra manera, les platges catalanes també hi apareixen, però amb importants contrastos. Les platges de Girona, per exemple, ocupen la posició número onze, d'entre un total de 24 platges. La Costa Brava ha aconseguit sumar més de 470 vots, superant les altres dues províncies catalanes amb accés al mar, així com importants punts turístics com Màlaga, Santa Cruz de Tenerife o la mateixa València. D'altra banda, Tarragona se situa unes quantes posicions més avall, ocupant, amb un total de 148 vots, la 20a posició, just per sobre de la província de Granada, però per sota de Castelló. 

La província catalana amb les platges menys valorades és, sorprenentment, Barcelona. Tan sols 97 persones consideren que és un dels millors llocs de tot l'Estat per passar-hi les vacances d'estiu. Les platges barcelonines ocupen la posició número 22, i aconsegueixen superar, tan sols, a les de les ciutats autònomes de Melilla i Ceuta.

Els lectors del 'HuffPost' han considerat que la província amb les millors platges és Pontevedra, que ha aconseguit sumar més de 1.700 vots, seguida de les províncies andaluses de Huelva i Cadis, amb 1.500 i 1.400 vots respectivament. No és només aquest diari el que considera que la província gallega té les millors platges, el diari britànic 'The Guardian' ja va escollir el 2011 la platja de Rodas, a les illes Cies, com la millor del món. 


Comentaris

envia el comentari