Les raons del divorci entre Bustamante i Paula Echevarría

Segons apunten, el comportament de Bustamante ha sigut el motiu de la ruptura
Eren una de les parelles més mediàtiques. | Cedida

 

La gran sorpresa de la setmana ha estat, sens dubte, la separació de Paula Echevarría i David Bustamante. La cadena de televisió Telecinco sempre li ha donat molta guerra a la parella, encara que darrerament també s'havien rendit al seu gran amor. Cal destacar que el cantant va passar sol el seu últim aniversari en plena gira per les Illes Canàries, i Paula no puja cap foto dels dos junts des de fa diversos mesos, segons informa 'Cotilleo'.

El periodista Antonio Rossi ha estat l'encarregat de destapar diverses claus sobre el divorci a 'El Programa de Ana Rosa'. Rossi ha assenyalat que hi haurà separació amistosa i que viuen des de fa temps separats. I la pregunta que tots ens fem és, quines han estat les causes del divorci? Segons 'Sálvame', «el comportament de Bustamante ha estat el motiu de la ruptura». Terelu Campos va assenyalar que la diferència radica «en la manera d'enfrontar-se a la vida. Paula és ordenada, metòdica i disciplinada. A David li costa més...».

 

Així i tot, la dada més sinistra del divorci la va donar Ana Rosa Quintana. Explica que la setmana passada es va trobar en un acte amb Bustamante i no es va tallar a l'hora de dir-li que estava ja planejant les vacances d'estiu al costat de Paula i la seva filla, és a dir, que va mentir només uns dies abans que saltés la notícia de la seva ruptura. Aquests fets, al costat de què María Patiño va assenyalar dient que era recurrent que el cantant marxés a casa d'un amic seu a Barcelona, motiven a pensar que la relació hagi d'acabar en un serial.