IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les raons per què no has de beure llet de soja

Pot afectar al sistema digestiu i produir càncer de mama

La llet de soja pot ser molt perjudicial per a la teva salut. | Cedida

Els nutricionistes de vegades recomanen beure llet de soja com a substitutiu de la llet tradicional però, segons 'Healthy Food House', en realitat és nociva per a la salut i pot ocasionar-nos molts problemes en l'organisme. Aquestes són les raons per les quals no hauries de consumir llet de soja:

1. És ric en plaguicides. El 99% dels grans de soja que conté aquest tipus de llet estan modificats genèticament.

2. Dèficit de vitamina B12. La soja conté un compost similar a la vitamina B12 que el nostre cos no pot assimilar i que acaba provocant que l'organisme tingui una deficiència d'aquesta vitamina. 

3. Pot provocar coàguls. La hemaglutinina és una substància natural de la soja. Té la capacitat de fer que les cèl·lules vermelles s'aglutinin i creuen un coàgul sanguini, provocant un major risc de patir un aneurisma.

4. Pot produir càncer de mama. En la soja es poden trobar isoflavones tòxiques que inclouen genisteïna i daidzeïna, i poden potenciar el desenvolupament de càncer de mama en dones que ja tenen la malaltia.

5. Rica en àcid fític. Aquest àcid dificulta l'absorció de substàncies importants per al nostre organisme com el calci, magnesi, coure, ferro i zinc.

6. Conté fitoestrogens. La soja conté estrògens vegetals que obstrueixen la funció del sistema endocrí i que s'ha relacionat amb el càncer de mama i la infertilitat masculina.

7. Rica en alumini tòxic. Aquest tipus d'alumini ha estat relacionat amb l'inici de l'Alzheimer, a més d'afectar negativament els ronyons i el sistema nerviós.

8. Conté gran quantitat de antinutrients. Aquest tipus de toxines naturals afecten negativament el cicle menstrual de la dona.


Comentaris

envia el comentari