Les sis coses que demostren que l'amor s'ha acabat

L'amor, com tot, va i ve

Imatge d'arxiu. Foto: Cedida

L'amor mai ha sigut una ciència exacta i cadascú ho viu com pot i, al llarg de la vida, les persones intenten trobar aquella persona amb qui compartir els millors i els pitjors moments. Quan això passa, la relació comença plena d'energia, però el desgast del temps és inexorable i els problemes quotidians poden fer esvair l'amor. Segons el web Medicina Natural, hi ha sis senyals que demostren que l'amor s'ha acabat i que ha arribat el moment de passar pàgina. Aquí teniu les sis proves:

- No hi ha mostres d'afecte. Quan l'afecte no apareix de manera natural és una mostra evident de falta d'amor. Les abraçades, les carícies, els somriures i els petons són el combustible d'una bona relació.

- No demostra interès. Si està més pendent del telèfon i la televisió que de tu, alguna cosa està passant.

- S'acaben els temes de conversa. Si us quedeu sols i no teniu res a dir-vos, pot ser que sigui perquè parleu molt sovint, però segurament sigui perquè ha desaparegut l'amor.

- Busca excuses per allunyar-se de ti. Si només busca excuses per estar fora de casa sense tu o allunyar-se cada cop més, l'amor ja no us uneix.

- No sents el seu suport. No hi ha res pitjor que sentir-se sol en una parella i no poder compartir els temes que t'atabalen i et preocupen perquè no tens el suport de l'altra persona. Si passa això, ja no t'estima.

Et falta el respecte. Aquesta és la prova definitiva, el gran pilar d'una relació és el respecte i no es pot deixar de banda.


Comentaris

envia el comentari