ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Les sis dones de Joan Carles I

Converses recents del CNI revelen amors amagats del rei emèrit

Reina Sofia | Cordon press

  

La reina Sofia torna a tenir motius per estar més que enfadada amb Joan Carles, i és que com va succeir fa ja unes setmanes amb l'escàndol de Bàrbara Rei, ara ha sorgit el nom de Marta Gayà, una nova possible amant que posa contra les cordes a l'anterior monarca. 'El Español' ens revela les sis dones que han perdut el cap per Joan Carles I, velles ferides que semblen reobrir-se i que són un autèntic mal de cap per a Sofia.

Sofia de Grècia: La seva única esposa, amb la qual es va casar a Atenes un 14 de maig de 1962. Des de llavors s'ha guanyat a pols l'etiqueta de patidora professional i ha hagut de suportar escàndol rere escàndol. La polèmica cacera de Bostwana de Joan Carles i el cas Urdangarin són l'últim dels seus maldecaps.

Corinna Zu Sayn-Wittgeinstein: De cognom gairebé impronunciable, molts la reconeixen com la reina a l'ombra. L'«amiga entranyable» de Joan Carles va suposar un dels primers escàndols. El llavors rei vigent la va presentar al seu cercle i Corinna fins i tot va formar part de la comitiva en viatges oficials.

Gabriela de Saboya | El Español

Marta Gayá: Informacions recents del CNI revelen que Gayá va ser el gran amor del rei emèrit, un amor tan intens que va portar al monarca a descuidar algunes de les seves obligacions, provocant fins i tot una petita crisi política, ja que va deixar de sancionar algunes lleis publicades al BOE.

Barbara Rey: Íntima amiga de Joan Carles per la mediació del president de la Transició Adolfo Suárez. La relació va seguir de manera discontínua al llarg dels anys, encara que finalment el rei li va deixar caure, de manera subtil, que la seva relació havia acabat. Des d'aleshores, la vedette no ha tingut problema per comentar algunes de les seves converses més íntimes amb ell.

Olghina de Robilant: Festeig de joventut, un amor apassionat i sense compromisos que va sorgir durant els anys 50 i 60. Amb 25 anys, Olghina es va convertir en mare soltera i en el deshonor de la seva família.

Gabriela de Saboya: Un altre dels enamoraments de Joan Carles abans de la relació amb Sofia. «Joan Carles era molt simpàtic. Jo l'estimava molt. Anàvem al cinema i al casino els diumenges. Ell no passava molt temps a Portugal perquè estudiava al Palau de Miramar, a Sant Sebastià, però ens escrivíem moltes cartes», ha arribat a declarar Gabriela.


Comentaris

envia el comentari