Les tres dones més estimades de l'excampió de motociclisme Ángel Nieto ploren la seva pèrdua

Es tracta de la seva mare, la seva primera dona i l'última, amb qui va compartir els seus últims vint anys
Ángel Nieto | Europa Press

Al final, com totes les persones que habiten la Terra, Ángel Nieto ha perdut la batalla contra la mort i ha marxat amb ella. No obstant això, el seu record segueix més viu que mai, etern i immortal, alimentat per tots aquells que l'estimaven. Especialment, més enllà de la seva família, dels aficionats i els seus amics més íntims, destaquen tres persones, tres dones que el van estimar com ningú i que, amb la seva defunció, s'han endut un dels cops més durs de la seva vida. Tal com assenyala 'l'Español', aquestes són la Teresa Roldán, la seva mare, la Pepa Aguilar i Belinda Alonso.

 

 

Teresa Roldán, mare del pilot, és una dona vivaç que gaudeix d'una gran longevitat: fa poc més d'unes setmanes va complir els 100 anys i el mateix Ángel solia fer broma, assegurant que arribaria a aquesta edat. Teresa va ser una mare molt valenta que durant la infància del seu fill va haver de lluitar durament per treure la família endavant: cap feina era massa dolenta o humil per a ella, i gràcies a la seva tenacitat, la família Nieto va prosperar. Va ser precisament Ángel qui va aconseguir jubilar als seus pares, encara que a la seva mare mai li va fer massa gràcia el món del motociclisme. «Sempre m'ha fet molta por el món de les motos, no m'agradava que corregués. Em va portar un dia amb moto a un lloc molt a prop i li vaig dir que no hi tornaria a muntar». Ara, Teresa s'enfronta al pitjor moment de la seva vida, la pèrdua d'un fill: doncs per a qualsevol pare és impensable anar-se'n després dels seus petits.

Pepa, la seva primera dona | Cedida

 

Pepa Aguilar va ser la seva primera dona i la mare dels seus dos fills grans, Gelete i Pablo. Tots dos es van estimar amb bogeria, no obstant això, la relació va acabar en divorci als anys 90, però entre ells es va mantenir una molt bona relació.

Ángel Nieto amb la seva última dona, Belinda | Gtres

 

Belinda Alonso va ser la seva última dona, i l'única de les tres que no va haver de patir la seva professió. No obstant això, Belinda va aconseguir donar-li el que ningú més podia: un amor únic i incondicional, en uns moments molt durs de la vida. Amb ella va tenir un altre fill, Hugo, que va decidir decantar-se pel tenis. Tristament, Belinda va ser de les persones que més esperances havia posat en la recuperació d'Ángel, qui, al final, no va poder superar la seva situació. Ella, potser va ser la que més va plorar la tragèdia que, sens dubte, quedarà marcada a la seva ànima per la resta de la seva vida.

 
 


Comentaris

envia el comentari