ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Les vuit coses que redueixen l'atractiu d'una persona

Segons la ciència, la son o l'estrès són factors que influeixen en les relacions socials

Imatge d'arxiu. Foto: Cedida.

El diari britànic The Independent ha publicat una llista que, basat en diversos estudis, té en compte els vuit punts clau que fa que siguem menys atractius. Són aquests:

— La manca del son. Les persones que no dormen prou semblen «menys atractives, menys sanes i més tristes», segons un estudi britànic del 2010.

El llenguatge corporal forçat. La gent que adopta una postura més relaxada és més atractiva. Així ho revela un recent estudi nord-americà, realitzat amb una aplicació per buscar parella: els qui apareixien en les seves fotos en una posició més relaxada eren triades més vegades que les que apareixien amb una postura forçada.

L'estrès. Com més nivell de l'hormona de l'estrès, menys atractius semblem, segons un estudi del 2013.

Ni massa feliços ni orgullosos. Segons un estudi canadenc del 2011, a les dones no els agraden els homes que somriuen molt, mentre que els homes no consideren molt atractives a les dones que semblen massa orgulloses.

La manca de sentit de l'humor. Tant per a homes com per a dones, el fet de tenir sentit d'humor és una condició indispensable per semblar atractiu.

La mandra. Són menys atractives les persones que semblen mandroses i que no ajuden els altres, segons les conclusions d'una sèrie d'experiments realitzats el 2004.

L'olor massa similar o diferent. Si dues persones fan olor molt semblant, o molt diferent, es consideraran menys atractives entre si. Aquestes dades basades en l'ADN poden portar fins i tot a la infidelitat en la parella, segons un estudi txec.

Mentides sobre l'edat o el sou. La deshonestedat és una de les característiques que provoquen més rebuig. Un estudi francès de 2006 assegurava que les menys atractives són les mentideres sobre l'edat o els ingressos.


Comentaris

envia el comentari