IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les xarxes retreuen a 'Supervivientes' que María Teresa Campos no parlés amb Edmundo Arrocet

El mateix programa havia anunciat la conversa a través de les xarxes socials

Sandra Barneda durant la connexió telefònica amb María Teresa Campos. | Telecinco

Ja ho anunciava Carmen Borrego: la seva mare, María Teresa Campos, no parlaria amb Edmundo Arrocet durant la seva connexió telefònica amb Sandra Barneda a 'Supervivientes: Conexión Honduras'. Un avís que va decebre a molts dels seguidors tant del programa com de les Campos, que esperaven ansiosos que la presentadora malaguenya parlés amb el seu amor després d'haver patit un ictus i haver estat ingressada a l'hospital durant una setmana. Malgrat tot, molts esperaven que María Teresa es retractés en la seva decisió i que finalment es produís l'esperada conversa.

Però l'arribada del moment de la connexió telefònica no va fer sinó confirmar la veracitat de les paraules de Carmen Borrego així com el desencís que es van portar molts espectadors. La matriarca de les Campos feia la seva triomfal trucada a Sandra Barneda i deixava a tots estupefactes amb aquestes declaracions: «Edmundo està en una situació de desigualtat. No tinc programa ni xarxes socials per demanar el suport del públic, per això aprofito aquesta intervenció per demanar a les meves xarxes humanes, les que m'han demostrat sempre molt afecte, que salvin a Edmundo».

I és que la continuació de la seva parella a 'Supervivientes' no pinta massa bé, ja que va ser un dels nominats de la setmana passada i al llarg d'aquests dies no ha fet sinó convertir-se en un dels favorits per a l'expulsió. No obstant això, quan la conversa va acabar i finalment María Teresa va penjar el telèfon sense parlar amb Bigote, les xarxes van esclatar i no van dubtar a demostrar el seu empipament a la cadena. El mateix equip de 'Supervivientes' havia anunciat a través de les xarxes que María Teresa parlaria amb la seva parella, pel que molts dels seus espectadors es van sentir enganyats.


Comentaris

envia el comentari