Les xarxes s’incendien contra dos concursants d’Ahora Caigo pel seu desconeixement de la Guerra Civil

El públic del programa va assistir atònit a la demostració de la falta de cultura popular dels concursants

Ahora Caigo fa més de cinc anys que s'emet a Antena 3 però encara és capaç de sorprendre els espectadors gràcies a uns concursants que a vegades arriben carregats de sorpreses, encara que no sempre positives. El passat 5 de gener, Antena 3 va emetre una nova edició del programa presentat per Arturo Valls i les xarxes es van incendiar contra dos concursants per la seva manca de preparació i de coneixement sobre història bàsica del nostre país. Els concursants s'enfrontaven a una pregunta sobre història amb deu pistes. No coneixien la resposta.

Álex era el concursant central del programa i va decidir enfrontar-se a Nacho, un valencià que estudia per ser professor d'Educació Física, per ser el seu primer oponent. La tercera pregunta estava relacionada amb la història, i davant de pistes com «un conflicte social, bèl·lic i polític», «va succeir al segle XX» i «relacionat amb La Pasionaria», cap dels dos va saber respondre correctament que es tractava de la Guerra Civil espanyola. Tampoc «va donar pas a una dictadura» o «va inspirar el Guernica de Picasso» va ajudar als concursants a respondre correctament, i van arribar a donar respostes com «el 23-F» o «la democràcia», demostrant un nul coneixement sobre la història recent d'Espanya.

Com sol ser habitual en aquests casos, les xarxes socials van esclatar contra els concursants per la seva poca preparació i van criticar la incultura de «la generació més preparada de la història». El públic del plató, i fins i tot Arturo Valls, també van quedar atònits davant el despropòsit de l'escena que van viure, en la qual dos joves universitaris es van veure incapaços de respondre correctament a una pregunta sobre la Guerra Civil espanyola amb pistes molt evidents.


Comentaris

envia el comentari