Les xarxes socials critiquen durament Belén Esteban per anar-se'n de vacances i no recordar els seus deutes

Sembla que s'ha volgut oblidar de tot durant uns dies, però les xarxes l'han obligat a recordar

 

Pues vamos a refrescarnos

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Belén Esteban ha començat les seves vacances amb una fotografia en banyador en exclusiva per a una coneguda revista del cor amb què s'acomiadava fins el setembre de tots els seus seguidors, tal com explica ‘BlastingNews’. Poques hores després, la de Paracuellos pujava una altra instantània on ja la podíem veure posant molt somrient en el port de Mallorca i comentava: «Disfrutant de la nit».

És evident que Belén no ha viatjat sola, sinó que en tot moment està acompanyada per la seva parella Miguel amb qui també ha volgut penjar una imatge en Instagram juntament amb un romàntic text: «Tu i jo #inmensamentfeliç #petons #laveritatnoméstéuncamí». Però la imatge que més ha cridat l'atenció de totes les seves vacances ha estat una en què apareix amb els braços estesos mentre està recolzada i relaxant-se en una espectacular piscina amb el mar de fons que ha acompanyat amb les següents paraules: «Doncs, anem a refrescar-nos».

Amb aquesta imatge, s'han donat moltes pistes i s'ha descobert que la tertuliana de televisió està allotjada en l'Hotel Meliá Cala Galdana, un hotel de quatre estrelles a primera línia de platja. Cal assenyalar que per a reservar una habitació per a dues en aquest mateix hotel el preu mínim a pagar és de 400 euros.

 

Sol , playa , buen tiempo , pero sobre todo TRANQUILIDAD #disfrutandodelasvacaciones #laverdadsolotieneuncamino

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Envoltada de luxes, Belén sembla que s'ha oblidat dels seus deutes i prefereix passar uns dies de relaxació i per aquesta raó, les xarxes socials han esclatat contra ella per la seva actitud. Alguns d'ells han dit coses com: «Menys anar-te'n de vacances i més pagar a Hisenda» o «Per a qui es pugui permetre perquè hi ha molts espanyols que no podem», entre molts altres. El fet és que la de Paracuellos es gastés aquests diners en les seves vacances no ha agradat a molts seguidors que no han dubtat ni un segon a criticar-la.

 

Buenos días...

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el


Comentaris

envia el comentari