Les xifres de la fortuna de Mar Torres, la parella de Froilán

La seva família és propietària de la marca El Pozo, un imperi valorat en més de 1.400 milions d'euros

Mar és la nova parella de Froilán | Cedida

Recentment s'ha descobert que Mar Torres-Fontes no és només la nova parella de Froilán, sinó també l'hereva d'una fortuna multimilionària. Neta de Tomás Fuertes, fundador de la coneguda marca El Pozo, s'estima que el seu grup empresarial compta amb una quantitat aproximada de 1.000 milions d'euros, i alguna asseguren que podria arribar fins als 1.400 milions. El més sorprenent és que aquesta riquesa s'ha construït pràcticament durant dues generacions: el seu avi va començar amb una petita fàbrica i una carnisseria a Alhama, Múrcia. Fuertes i la seva família van aconseguir aixecar el negoci de tal forma, que s'ha acabat convertint en un autèntic imperi. La descomunal fortuna dels Fuertes els posiciona extremadament alts al rànquing de fortunes espanyoles, per davant d'altres noms coneguts com Carmen Thyssen, Julio Iglesias o Alberto Palatchi.

La família de Mar compta també amb diverses inversions, tant en altres empreses com a la borsa, on inverteixen quantitats enormes de diners. Entre les seves nombroses propietats s'inclouen diverses inversions al sector hoteler. Concretament, posseeixen hotels de quatre i tres estrelles, distribuïts al llarg de la costa mediterrània. 

Tot i així, la gran riquesa no es deu tan sols als avis de Mar, ja que la seva mare també ha tingut èxit al món empresarial, creant una botiga de moda que va aconseguir facturar entre un i dos milions d'euros anuals, tot i que ara ja no està operativa. Més enllà de la impressionant fortuna familiar, Mar Torres es posiciona com un dels futurs noms a tenir en compte a l'hora de repartir-la. De ben segur, quan tingui a les seves mans tot aquest poder, es convertirà en una de les persones més influents del nostre país. 


Comentaris

envia el comentari