L'esbroncada d'una dona al seu marit per portar la seva filla com li va semblar a la guarderia

La situació s'ha fet viral

El pare va decidir el 'look' de la seva filla. Foto: Imgur

És ben cert que, habitualment, als pares no se'ls reconeix pel seu sentit de la moda. Aquesta és, probablement, la raó per la qual moltes mares es fan càrrec de vestir els seus fills. I és que, ningú vol que els seus petits vagin vestits de forma extravagant. Aquest és el cas d'una usuària de la xarxa Imgur i que recull The Sun, en què mostra com va vestir el seu marit a la seva filla i que està causant un gran enrenou.

El pare primerenc, Jeremy, s'havia de fer càrrec de la seva filla i dur-la a la guarderia. En aquest cas, sembla que a la petita Olivia li era igual anar tot el dia amb un peto i res més però, de ben segur que a la seva mare no li va fer gaire gràcia. De fet, el missatge de la mare diu «has portat a l'Olivia a la guarderia sense samarreta?». La resposta del pare va ser una emoticona amb cara de no saber que dir i, poc després, confirmava els fets.

A partir d'aleshores la mare va intentar fer entendre al seu marit que sota el peto calia posar una samarreta a la nena i ell al·legava a la seva ignorància. Tot i així, la petita Olivia no es va traumatitzar en cap cas per l'estil pel qual havia optat el seu pare i sembla feliç en la imatge. D'altra banda, els usuaris de la xarxa, en veure la imatge, van aportar el seu toc d'humor. De fet, alguns sortien en defensa del marit i explicaven el que ells havien arribat a fer.

A més, s'ha descobert que el marit va optar per decorar la llista de tasques que la seva dona li havia marcat.

La carta de la mare que el pare va decidir maquillar. Foto: Imgur


Comentaris

envia el comentari