L'escapada en 'business' de Letícia que la casa reial ha volgut amagar

El possible retrobament familiar a Ginebra no es va produir per expressa negativa de la reina

Els reis en una de les seves habituals escapades | Semana

Dilluns passat 20 de març, la reina Letícia va viatjar des de Ginebra a Madrid en un vol de la companyia aèria Iberia. Els passatgers que van compartir avió amb la reina, la van veure a la zona de classe 'business' de l'avió, acompanyada suposadament de la seva filla, la princesa Elionor, al costat dels seus escortes. Segons el portal 'ES Diario', des de la casa reial es tenia la intenció que els reis viatgessin fins a Ginebra per al retrobament amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Finalment, la trobada no es va produir per la ferma negativa de la reina Letícia.

Segons fonts de la casa reial, el disgust de l'actual reina va ser «majúscul» en tenir notícia dels «plans tan avançats» que tenia Felip VI per visitar la infanta Cristina, gairebé sense haver estat consultada. Per aquest motiu, és més probable que la reina Letícia i la seva filla gran, la princesa Elionor, viatgessin a Suïssa per passar un cap de setmana a les estacions d'esquí, i no visitant Cristina.

Com que el viatge ja estava programat, el rei Felip també va prendre, en aquest cas, un vol separat amb la seva filla, la infanta Sofia, per reunir-se també a Ginebra amb la reina. La casa reial vol evitar un augment de les tensions familiars, per aquest motiu, en relació amb l'escapada reial fins a Suïssa, només s'han limitat a assegurar: «no es comenta res dels desplaçaments privats de la família».


Comentaris

envia el comentari