L'escot d'una noia impedeix la seva entrada a un parc d'atraccions

Els fets han ocorregut al Six Flags de New Jersey

A Jackson, New Jersey, se situa un dels parcs d'atraccions més importants dels Estats Units: el Six Flags. Recentment, ha estat motiu de polèmica per prohibir l'entrada a l'interior del recinte a Bina Ramesh, de 22 anys. El motiu? La seva samarreta era «molt provocativa», segons informa la plataforma ¡Cuánto daño!

La noia tan sols volia passar el seu aniversari amb uns amics i per a això, es va posar una samarreta d'allò més normal. La seva sorpresa va arribar quan el responsable del lloc va determinar que «aquell escot anava en contra de les regles». Per sort, quan tot semblava que estava perdut i la noia ja s'allunyava pensant que hauria de canviar el seu pla de celebració, un noi testimoni de la disputa li va deixar una samarreta. Després d'això, el personal de seguretat no va dubtar en permetre-li el pas. 
 

A les seves xarxes socials, la noia es preguntava perquè si l'escot el tenia ella era una ofensa però no si el portava el noi, cosa que ha provocat que molta gent hagi criticat l'actitud sexista dels treballadors del parc. En aquest sentit, a Twitter va sentenciar: «Un guàrdia de seguretat del Six Flags va espatllar el meu dia perquè no podia apartar els ulls del meu escot».


Comentaris

envia el comentari