URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La dolorosa lesió d'Isa Pantoja que pot tenir terribles conseqüències

Chabelita s'ha fet mal durant el confinament

Isa Pantoja posando en su casa

El cos d'Isa Pantoja ha patit un canvi impressionant. El confinament pel coronavirus ha aconseguit que la jove es preocupi per la seva salut, canviï la seva alimentació i faci una mica d'exercici de cara a l'estiu. L'exparella d'Omar Montes ha volgut fer partícips als seus 'fans' incondicionals del seu gran canvi físic a través del seu perfil d'Instragram.

 

Isa P, nom amb el qual vol que se li conegui com a artista, ha assegurat que pesa 45,85 quilograms i que no pot perdre més greix, sinó que ha de guanyar massa muscular per assolir la seva meta.

 

Per aconseguir aquest objectiu es prepara setmanalment un 'planning', que ella mateixa elabora sense ajuda de cap nutricionista, «perquè moltes vegades no sabem què menjar o què fer i agafem el primer que veiem. D'aquesta manera ja el tinc organitzat».

 

Tan de debò s'ho ha pres la germana de Kiko Rivera, que ha fet servir les seves xarxes socials per confessar als seus seguidors que porta diversos dies sense entrenar per una lesió. Forçar la màquina té sempre les seves conseqüències, i això és el que li ha passat a Chabelita.

 

Isa P. es fa mal a casa

«Fa tres dies que no entreno perquè vaig fer exercici amb una amiga, vam agafar tres o quatre vídeos i vam fer com uns 40 o 45 minuts i penso que un dels exercicis el vaig fer malament perquè em va donar una estrebada a l'esquena, concretament al còccix . Em fa moltíssim mal, quan em llevo, i per a tot. Em quedo agafada i no puc caminar, com si fos una punxada», ha explicat detalladament la filla d'Isabel Pantoja.

 

A més, ha aprofitat la seva tirada mediàtica per demanar ajuda desesperadament als seus milers de seguidors i trobar així resposta a la seva lesió. Ara, la filla de la tonadillera, que està passant el confinament lluny de la seva família —acompanyada només pel seu xicot Asraf Beno i el seu fill Albertito—, haurà de relaxar-se una mica.

 

Durant els pròxims dies haurà de deixar de banda els entrenaments per recuperar-se com més aviat millor, i tornar a la càrrega amb aquesta nova vida saludable, una etapa en la qual no faltaran la seva mare i el seu germà després del seu últim acostament.


Comentaris

envia el comentari