L'espectacular canvi físic d'una jove a qui el seu propi nuvi humiliava pel seu sobrepès

Alvina Rayne va decidir canviar la seva vida, va perdre 60 quilos i va començar a viure una nova vida plena de confiança en ella mateixa

Imagte d'Alvina abans i després de la seva espectacular pèrdua de pes | Youtube/AlvinaRayne

Alvina Rayne és una dona de 32 anys que viu a Philadelphia, Estats Units, que va tenir un problema de sobrepès durant la seva joventut i que ha lluitat durant anys per solucionar-ho. Quan tenia 25 anys va arribar a pesar 113 quilos, se sentia miserable amb ella mateixa i amb el seu cos, i fins i tot el seu propi nuvi l'arribava a menysprear amb insults i humiliacions com a «porca grassa» o «ets fastigosa». La seva baixa autoestima va fer que es conformés amb relacions sentimentals «tòxiques», i que tolerés actituds tan despectives cap a ella per por de no trobar a ningú més.

El seu problema augmentava amb el pas del temps perquè va tractar de refugiar-se i protegir-se de la seva depressió menjant, amb quantitats que fins i tot superaven les 5.000 calories diàries, més del doble del que recomanen les organitzacions i entitats que treballen en l'àmbit de la salut. Alvina va arribar a tenir seriosos problemes físics i de salut, com per exemple insomni, símptomes premonitoris de la diabetis o perdre l'alè en pujar unes poques escales. Segons ella mateixa va explicar, «mai tenia gana perquè estava constantment menjant. I cada vegada que menjava no podia parar fins que estava completament plena. Vaig tenir una relació completament nociva amb el menjar ràpid».

Imatge d'Alvina abans de la seva espectacular pérdua de pes | Youtube/AlvinaRayne

 

El seu problema de sobrepès va arribar fins a tal punt en què va haver de començar a comprar roba en la secció d'homes de les botigues perquè la roba de dona ja no li cabia. En el 2009, amb 25 anys, Alvina va decidir que la seva vida havia de canviar, raó per la qual va acabar la seva relació amb el seu nuvi, va començar a menjar més sa i es va unir a un programa d'exercicis físics. El primer que va fer va ser intentar eliminar els carbohidrats de la seva dieta i a poc a poc va començar a perdre pes. Els resultats la van motivar a seguir treballant, va guanyar confiança en ella mateixa i va acabar perdent 60 quilos, més de la meitat del que pesava, fins a convertir-se en una dona feliç, orgullosa del seu cos i amb motivació per tornar a viure.

Imatge d'Alvina abans de la seva espectacular pèrdua de pes| Youtube/AlvinaRayne

Segons ha explicat, després del seu canvi fins i tot el seu ex es va interessar en tornar amb ella, però Alvina no va poder reaccionar d'una altra forma que amb riures. Actualment compta amb un canal de YouTube en el qual explica la seva experiència i aconsella a altres noies per mantenir una dieta saludable. I a més, té un nou nuvi que l'adora i amb qui viu molt feliç. El seu cas s'ha convertit en una inspiració per a moltes persones que estan bregant amb problemes similars, i en el viu exemple que amb esforç i perseverança, qualsevol cosa és possible.

Imatge d'Alvina després de la seva espectacular pèrdua de pes| Youtube/AlvinaRayne

 

Imatge d'Alvina després de la seva espectacular pèrdua de pes juntament amb el seu nou nuvi| Youtube/AlvinaRayne

Comentaris

envia el comentari