L'estat de Michael Schumacher segueix sent un assumpte privat

Així ho ha revelat la seva mànager, Sabine Kehm

Sabine Kehm con Michael Schumacher en una imagen de archivo. | Cedida.

Tal com ha explicat la manager de l'expilot de Fórmula 1, Sabine Kehm, l'estat de salut de Michael Schumacher va ser i seguirà sent una incògnita. Ja han passat gairebé tres anys del tràgic accident d'esquí que va patir l'alemany, el passat 29 de desembre de 2013. A través d'un comunicat, Kehm va explicar que «no hi haurà en el futur cap tipus d'informació sobre aquesta situació privada».

«Som conscients que, per a alguns, és difícil d'entendre, però actuem així de complet acord amb l'opinió al respecte de Michael i agraïm la seva comprensió», va afegir la manager de l'alemany. Cal destacar que en les últimes setmanes, s'ha reactivat la pàgina oficial de Shumacher a internet, així com els seus comptes de Facebook i Twitter, que administra l'entorn de l'expilot, però limitada a comunicacions relatives a la seva figura i trajectòria a la Fórmula 1.

L'alemany va despertar del coma al juny de 2014 i va ser traslladat a una clínica de rehabilitació a Suïssa i d'aquí a la seva casa familiar a Gland, on està atès per un equip d'especialistes i terapeutes.


Comentaris

envia el comentari