IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'estudi d'una universitat americana que calcula els anys que falten per contactar amb alienígenes

Astrònoms americans arriben a una conclusió pel que fa a les comunicacions extraterrestres

Els astrònoms s'han basat en el Principi de Mediocritat de Copèrnic. Foto: Cedida

Les teories al voltant de la vida extraterrestre són infinites. De fet, molts cops s'ha plantejat el fet que l'univers és massa gran perquè hi hagi només vida a la Terra. Ara sembla que uns astrònoms estatunidencs de la Universitat de Cornell haurien posat data a les comunicacions amb els alienígenes. Així, segons publica RT, les comunicacions amb els extraterrestres només seran possibles passats, com a mínim, 1.500 anys.

Els científics, Evan Solomonides i Yervant Terzian, han basat el seu estudi en el Principi de Mediocritat de Copèrnic que diu que la Terra no és un planeta excepcional a l'univers. En un altre sentit, en l'estudi d'aquests dos astrònoms destaquen que la humanitat fa més de 80 anys que envia senyals de ràdio a l'exterior i que, d'aquesta manera, s'hauria arribat a 8.531 estrelles i uns 3.555 exoplanetes semblants al nostre. Tot i la xifra, els científics creuen que només es tracta d'un 0,125% de l'àrea de la Via Làctia, el que és el mateix que una mil·lèsima part de la galàxia.

El que tenen clar els experts és que la vida intel·ligent existeix fora del planeta Terra i que, com a mínim, existeixen unes 210 espècies intel·ligents dins la nostra galàxia que poden emetre senyals de ràdio. Tot i així, aquestes espècies podrien arribar a trobar-se a 1.600 anys llum.


Comentaris

envia el comentari