rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

Letícia es queda sola aplaudint Felip VI en l'homenatge a la Constitució

Segons la periodista catalana Carme Rigalt, Letícia va aplaudir amb fervor la figura del seu marit, Felip VI, amb la clara premissa d’humiliar el seu sogre, el rei emèrit Joan Carles I
La reina Letícia aplaudint Felip VI durant l'acte d'homenatge a la Constitució | CatalunyaDiari.cat

 

Una dia més, la reina Letícia torna a ser la gran protagonista de l’escena reial. Si bé és cert que la monarca ja és a l’ull de l’huracà pels rumors de divorci, per la seva mala relació amb Sofia o per les revelacions que promet fer Joan Carles I, també ho és que ara la reina torna al fang a causa del seu darrer —i controvertit—  gest.

 

Tot plegat es remunta a la celebració al Congrés dels 40 anys de la Constitució espanyola. Segons la periodista catalana Carme Rigalt, doncs, Letícia va aplaudir amb fervor la figura del seu marit, Felip VI, amb la clara premissa d’humiliar el seu sogre, el rei emèrit Joan Carles I. «A la reina li agrada donar la nota. Tothom suposa perquè es va quedar sola aplaudint Felip VI: no li va agradar quedar per darrere dels emèrits a l’aplaudiòmetre».

 

Letícia es queda sola aplaudint el rei

Rigalt, en aquesta línia, prossegueix alimentant el rumor sobre la mala relació entre Letícia i els seus sogres. «La reina Letícia, en quedar-se sola aplaudint en la tribuna mentre el seu marit intentava escapolir-se, va protagonitzar un episodi digne de passar a la història. Cal explicar-li a Letícia que ser Reina no significa fer menys coses que els altres monarques, com sembla que s'ha proposat. I si no, que porti ella la República».

 

Segons es pot veure a les imatges, d’altra banda, sembla evident que els llargs aplaudiments de la reina van incomodar un rei Felip VI, que s’ho mirava somrient. Un dia més, i una nova polèmica a la Zarzuela.

 

SORTEIG: Guanya una entrada doble per veure 'Vertigo amb Orquestra' amb la BSO en directe a Barcelona! Fes clic aquí per participar.

Amb l’amenaça Villarejo a la retina

I és que podria ser el detonant de tot plegat. La monarquia espanyol travessa un moment complicat —amb Urdangarin a la presó— i, en aquesta línia, Letícia alimenta el mal tràngol amb les seves reticents escenes i polèmiques. Ara, doncs, la Casa Reial sembla penjar d’un fil. Concretament, sembla penjar del fil de l’excomissari Villarejo.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris