Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Leticia Bufoni, l'explosiva 'skater' que ha enamorat Neymar

De Brasil, explosiva i subcampiona del món de monopatí
Leticia Bufoni, subcampiona del món d''Skate Street' | @LETICIABUFONI

 

Neymar té una nova il·lusió i ho ha proclamat al món sencer. La noia que ha captivat el cor de l'exjugador del Barça és Leticia Bufoni. Ell mateix s'ha encarregat de fer-ho públic a través de les seves xarxes socials mostrant-se orgullós d'una foto de Bufoni, skater professional, natural de Sao Paulo, que acaba de proclamar-se subcampiona del món d''Skate Street'

 

«Felicitats amor meu!», escrivia el futbolista a Instagram, junt amb una imatge de Leticia amb el premi a les mans. «Orgullós de tu», afegia. Bufoni compartia la publicació de Neymar al seu perfil d'Instagram amb un missatge en la mateixa línia d'enamorament: «T'estimo».

 

 

El '10' del París Saint Germain va posar fi a la seva relació amorosa amb l'actriu brasilera Bruna Marquezine a finals de l'any passat, després de moltes anades i vingudes, en una de les quals fins i tot s'havien plantejat passar per l'altar. Finalment, la història d'amor acabava definitivament per donar-ne pas a d'altres de noves, com la que confirmava el propi davanter.

 

L'explosiva reina del monopatí

Leticia Bufoni e Silva no pasa desapercebuda. No només pel seu físic d'escàndol i les fotos explosives que publica al seu perfil d'Instagram, també per l'habilitat innata que té sobre el monopatí, al que es dedica en cos i ànima. 

 

 

És, també, una amant del futbol. De fet, va ser el seu primer esport preferit des de ben petita, però aviat una taula va desbancar-lo: «La primera vez que toqué una tabla, me enamoré». Tenia només 9 anys. Als 11 la seva àvia va regalar-li la seva primera taula d'skate. I als 14 anys ja competia per primera vegada a uns X Games. Era només l'inici d'una carrera d'èxit que l'ha portat avui a tenir espònsors a l'altura de GoPro i Red Bull

 

La 'skater' més famosa del món va ser la primera noia que va futxar per Nike Sb, convertint-se en la millor pagada del món. I posada a aconseguir, es va fer amb el seu propi show de TV a Brasil. El setmanal Leticia Let's Go l'ha convertit en estrella també de la pantalla al seu país. 

 

 

Resident a Los Angeles (Califòrnia) i amb un 'skatepark' privat a casa seva, la brasilera afageix ara un nou al·licient a la seva vida: l'amor pel qui és considerat un dels millors jugadors de futbol del món i que, a la vista queda, sent el mateix per ella.

 

Comentaris