VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

La reina Letícia confia en el seu cos i ignora els seus crítics

La reina va sorprendre amb un vestit curt a l'última gala dels premis de periodisme Francisco Cerecedo

 

La reina Letícia, molt estricta amb el seu cos | Europa Press

 

La polèmica sorgida al voltant de la reina Letícia, pel curt vestit amb el qual va aparèixer als premis de periodisme Francisco Cerecedo, al Ritz de Madrid, li va costar importants crítiques pel seu atreviment. No obstant això, un element ha passat desapercebut i parla de l'augment de seguretat del que gaudeix la reina, doncs fins ara no s'havia atrevit a mostrar les seves cames.

Sorprenent des dels seus inicis, Letícia va impactar per la vestimenta que va portar en la petició de l'aleshores príncep Felip, on la periodista va acudir amb uns pantalons, en lloc d'un vestit. Segons s'apuntava llavors, el motiu era la poca confiança que tenia la reina amb les seves cames, en concret amb els seus genolls, els quals li representaven un mal de cap.

 

 

No obstant això, el model de Teresa Helbig que va acompanyar a la monarca, destacat per la seva longitud i els seus volants blancs, estil xarleston, va ressaltar les tonificades cames de la reina, qui es va atrevir a mostrar-les fins i tot sense mitges, demostrant així confiança amb el seu cos. Letícia se sent còmoda amb si mateixa i, encara que pugui provocar polèmica, sempre ha demostrat que no la preocupa estar a l'ull de l'huracà.

 

Imatge de la reina Letícia | Semana

 

Dieta i gimnàs

El secret de la reina per mantenir aquesta figura no és un altre que el de cuidar-se rígidament en els seus aliments, evitant els productes grassos. A més, en qüestió d'exercici, Letícia gaudeix practicant fúting, exercicis de musculació, ioga, pilates, exercicis aeròbics i fins i tot classes de zumba.

 

Totes aquestes dinàmiques li han permès evitar la pell flàccida que comencen a patir les dones en arribar a la seva quarantena. A més, sempre que l'agenda ho permet, gaudeix sortint amb Felip i les seves filles, els caps de setmana, per practicar una mica de senderisme, en exercicis quilomètrics, per la serra de Madrid.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris