Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia Ortiz.

Letícia ja no pot més: confirma les sospites que tenia sobre Froilà

Letícia, sorpresa pel retorn anticipat a casa del jove

Letícia va acomiadar Constantino de Grècia, oncle del seu marit, ja fa diverses setmanes. La trobada de la Família Reial ens va deixar imatges inesperades, com la trobada de la reina i els seus nebots que no veia des del dia de Nadal a la Zarzuela. Ara hem conegut què va fer el nebot de Letícia després del funeral a Atenes.

Letícia es va trobar amb la seva família política a la catedral d'Atenes i hi vam poder comprovar de quina manera va saludar els joves. Després de trobar-se amb altres familiars la reina va agitar la mà cap als fills de les infantes Elena i Cristina. En un altre moment de la cerimònia la dona de Felip VI va llançar un petó a l'aire que presumiblement anava també adreçat a aquests.

Letícia i Froilán
Letícia va coincidir amb Froilà a l'enterrament de Constantino de Grècia | Catalunya Diari

Si bé aquests van ser els gestos que Letícia va dedicar en públic, no coneixem quina és la relació entre Letícia i els fills de les germanes del marit. El que sí que sabem és que el net gran de Joan Carles no va tornar a la capital d'Espanya després d'acompanyar la família en el comiat de l'exmonarca grec.

Letícia sap que Froilà va estar embolicat en una baralla amb arma blanca

El fill de la infanta Elena va volar amb la seva mare i la seva germana fins a Abu Dhabi, allí van visitar el rei emèrit. La intenció del viatge era apartar el net gran de Joan Carles de la polèmica en què porta embolicat darrerament. La més recent la protagonitzada al mes de novembre, que es va conèixer un mes més tard, una baralla amb arma blanca en una discoteca.

El nebot de Letícia va sortir ràpidament del lloc dels fets per acompanyar un amic a l'hospital, ja que portava una ferida. Al centre mèdic el van identificar i van avisar Zarzuela. Felip VI va telefonar immediatament a la seva germana i va desaprovar aquest tipus de conductes.

Letícia i el seu marit, el rei Felip VI, estan disgustats amb la imatge que està donant el jove i van aprovar el trasllat a Abu Dhabi. Preocupats per mantenir la imatge de la Casa Reial, els incidents en què s'ha vist immers Froilà no contribueixen a mantenir una bona opinió de la família reial.

Tot i això, l'altercat a les portes de la discoteca no ha estat l'únic fet en què Froilà s'ha vist involucrat. Va ser el mes de juliol passat quan el jove es trobava en una discoteca a Marbella celebrant el seu aniversari. Allí va coincidir amb la seva exparella, Mar Torres, que flirtejava amb un noi. El net de Joan Carles va perdre els papers i va acabar enfrontant-se al pretendent de la jove.

El fill de la infanta Elena viatja a Abu Dhabi per allunyar-se del focus mediàtic

El viatge de Froilà a Abu Dhabi busca allunyar-lo del focus mediàtic i evitar que pel seu caràcter i companyies es vegi involucrat en més incidents. Tot i això, i contrari al que en un principi pogués semblar, Joan Carles de Borbó es va mostrar reticent a l'arribada del seu net. Tot i que l'emèrit sent debilitat per Froilà i la seva germana, sembla que aquesta visita no és del tot del seu gust.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
Joan Carles I no rep amb bons ulls la visita del seu net | CatalunyaDiari

Recordem que el pare del rei Felip VI ha estat especialment unit als fills de la infanta Elena amb qui ha conviscut molt. Tot i això, el sogre de Letícia, ha deixat clar a la seva filla que casa seva no és una guarderia per als seus fills. Joan Carles de Borbó busca recuperar la seva imatge i no es vol veure perjudicat per la presència dels seus nets.

El comportament del jove ha deteriorat la relació entre avi i net. Joan Carles, que està al corrent dels successos en què Froilà s'ha vist embolicat, aconsella el noi. Tot i això sembla que Froilà sembla no escoltar les seves paraules.

Després d'uns dies allunyat de la capital, Froilà ha tornat a Madrid. Tot apunta que el jove ha tornat abans del que estava previst, ja que es comentava que la seva estada al país àrab es prolongaria mesos.