Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia Ortiz

Letícia confirma que la notícia d'Álvaro va de debò i no amaga les seves cites

Letícia sap que el seu marit també té draps bruts

Letícia sap que Felip també té draps bruts. Normal, tots en tenim. Ara, però, la notícia va més enllà, ja que la reina s'hauria assabentat amb primera persona de les 'aventures nocturnes' que Felip no volia que sortíssin a la llum. 

I és que Álvaro Fuster, amic íntim del rei, ha revelat quina era la seva feina fa uns anys: era el 'programador de cites' de Felip VI. És a dir, era l'encarregat de fer de filtre perquè Felip pogués tenir cites abans de conèixer Letícia Ortiz. 

L'amic íntim del rei, el 'filtre' de Letícia

Tot i que la majoria d'amistats de Felip VI són assumptes del passat, Álvaro Fuster continua estant al seu costat. L'empresari va ser el primer del seu cercle que va conèixer Letícia Ortiz.

Álvaro Fuster — i també el seu germà— van conèixer Felip VI a l'escola. Es tracta del mateix centre educatiu on ara va la infanta Sofia, el d'Aravaca Santa María de los Rosales.

Imatge d'Álvaro Fuster durant un partit de tenis
Álvaro Fuster, l'amic íntim del marit de Letícia | Europa Press

Tot i ser amic de tots dos, Felip va establir una relació més íntima amb Álvaro Fuster que amb el seu germà menor, principalment per ser de la mateixa edat. Fins i tot va arribar a ser el celestino del rei. I és que, segons sembla, va ser Álvaro qui va presentar Isabel Sartorius.

Les dones que va conèixer abans de casar-se amb Letícia

Anys abans de produir-se les noces de Felip i Letícia, l'actual monarca anava al costat de Fuster a gairebé tot arreu. Des d'unes vacances tranquil·les a Marbella, fins a diverses nits de festa en locals de Madrid. A més, per protegir l'actual rei a les discoteques, l'anomenava per un altre nom, per evitar així revelar la seva identitat.

A més a més, se sap que va ser a casa de Fuster on Felip i la model Eva Sannum tenien les seves primeres trobades amoroses. L'any 1997, es van publicar fotos a l'estiu de la model i el príncep en banyador a la casa que els Fuster tenien al pantà del Burguillo.

En canvi, també va ser el primer del cercle íntim del rei que va conèixer Letícia Ortiz. És més, l'any 2004, va arribar a signar com un dels testimonis del casament dels reis d'Espanya. Posteriorment, el matrimoni també aniria al seu casament a Màlaga, l'any 2012.

El rei Felip i la reina Letícia en un acte públic
Letizia descobreix la identitat del 'celestí' | GTRES

Per la seva banda, l'amic íntim del monarca ha estat relacionat amb força dones, arribant a tenir fama de ser un Don Joan. Des d'Anne Igartiburu, fins a models com Elizabeth Thomson, participant de Supervivientes. En canvi, va decidir casar-se el 2012 amb Beatriz Mira, l'exparella de Carlos Baute, amb qui va tenir tres fills.

Així, sembla que des que tots dos compartissin pupitre, Fuster es va convertir en l'amic més lleial del rei. I fins i tot al guardià dels seus secrets. Tant, que va arribar a inventar-se un sobrenom perquè ningú s'adonés de la seva identitat i Felip pogués portar una joventut el més normal possible.