Primer pla de la reina Letícia mig somrient

Letícia confirma les seves sospites sobre la relació en mig de la crisi familiar

La crisi familiar no ha deixat indiferent Letícia

A vigílies de les festes nadalenques tenim una família reial desestructurada, amb problemes, separacions i exilis. Les protagonistes del nou drama de la família Borbó són la cunyada i neboda de la reina Letícia: la infanta Elena i Victòria Frederica.

La neboda de la reina Letícia ara viu a la Zarzuela

El passat 7 de desembre, la revista Lecturas va publicar l'exclusiva de les diferències entre la infanta Elena i Victòria Frederica. Tots coneixem quina és la personalitat de la germana de Felip VI: una dona de valors tradicionals, amb gustos semblants als del seu pare —amant dels bous, de l'hípica— i molt discreta amb la seva vida personal, fins al punt de detestar la premsa. Vaja, una Borbó en tota regla.

En canvi, els seus fills, malgrat tenir el deure de ser discrets per no esquitxar la Casa Reial, han sortit molt diferents del que li hagués agradat a la infanta. Tots dos són encara joves, i tenir la llibertat més gran que es pot tenir en una família de reis els ha fet portar-se com a adolescents normals.

Victòria Frederica amb el seu germà i la reina Sofia
Els nebots de la reina Letícia fan una vida que no és del gust de la seva mare | GTRES

A Froilà i a Victòria Frederica els agrada la festa, integrar-se en sortir al carrer i ser-ne un més, així cridant l'atenció de les revistes del cor. El més gran és més reservat, però la petita dels Marichalar, Vic —com li diuen els seus amics— o 'patí piti' —com han decidit anomenar-li els joves d'aquest país per la seva icònica foto— ha decidit impulsar la seva carrera com a 'influencer', cosa que implica mostrar la seva vida a les xarxes socials.

Aquesta decisió no ha estat del gust de la filla gran dels emèrits. I és que l'humor de la infanta Elena va empitjorar quan va saber que la seva filla ha deixat els estudis per poder estar al cent per cent al món de les 'influencers'.

Al final, la cunyada i neboda de Letícia van acabar discutint i Victòria Frederica per no aguantar més la seva mare va acabar anant-se al Palau de la Zarzuela amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia.

Victòria Frederica
La neboda de la reina Letícia se n'ha anat a viure a la Zarzuela amb la seva àvia | EUROPA PRESS

Després que se sabés que Victòria Frederica està vivint a la Zarzuela, la Casa Reial ha desmentit que la cosina de la princesa Elionor hi sigui. La 'influencer' continuaria vivint amb la germana gran de Felip, o bé, només quan no està viatjant, passa temps a casa de la seva mare.

Letícia observa com és l'aniversari de la seva cunyada enmig de la crisi

Aquest 20 de desembre ha estat l'aniversari de la infanta Elena, i ho ha estat enmig d'altres Nadals en què la família segueix incompleta amb Joan Carles a la Unió dels Emirats Àrabs i amb una baralla amb la seva filla menor.

Però malgrat la situació, la germana de Felip VI ha pogut visitar el seu pare a Abu Dhabi encara que no estiguin junts per Nadal, igual que ho passarà amb la seva germana Cristina, la que s'ha tornat a acostar a la Casa Reial després de la seva separació.

Primer pla de la infanta Elena
La infanta Elena ha tingut un aniversari diferent del que estava acostumada per la situació familiar | GTRES

La felicitació que més ha sorprès ha estat la de la seva filla, doncs, la que ara es dedica a donar contingut als seus seguidors, també ha volgut fer pública la felicitació a la seva mare mentre estan barallades.

La neboda de la reina Letícia ha pujat uns 'stories' en què es veuen imatges de la infància de Vic en què deia: «Feliç aniversari a la millor mare que sempre ha existit. Ets el meu exemple a seguir».

Esperem que no només hagi felicitat la seva mare des de les xarxes socials, on ella no pot seguir la seva activitat, sinó també li hagi donat una felicitació íntima. Serà que l'aniversari d'Elena és determinant perquè totes dues tornin a tenir un acostament?

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp