Letícia crida l'atenció a Sofia després de la seva picabaralla: «On vas tu davant?»

En tot moment, la reina Sofia intenta mostrar el seu afecte a la princesa Elionor
Imatge de la reina Letícia i Sofia sortint de la catedral | Telecinco

 

Tothom ha vist les imatges del moment de tensió entre Sofia i Letícia a la sortida de la Missa de Pasqua, imatges que s'han fet completament virals i de les que tothom parla. Però ara acaben de sortir a la llum les paraules que les dues es van intercanviar després de sortir per la porta de la catedral.

 

Tal com es pot observar a les imatges de 'Sálvame', la reina Sofia surt a la mateixa vegada que Letícia, Elionor i la seva germana Sofia. En aquest moment, la reina Letícia observa a la seva sogra i li etziba entre rialles, per dissimular davant dels fotògrafs: «On vas? On vas?». La reina Sofia contesta sense fer-li gaire cas i somrient en tot moment: «Molt bé, molt bé».

 

 

Segons després, Letícia torna a insistir i li comenta de nou: «On vas tu davant?». Seguidament, Sofia contesta a la reina actual: «Ah, està bé» i s'aparta cap enrere dirigint-se al rei emèrit, que també es disposava a sortir de la catedral.

La infanta Sofia i Letícia s'en riuen del que ha passat

Llavors comença una petita xerrada entre Letícia i la seva filla, la infanta Sofia. Ambdues es miren i comencen a riure del que ha passat. Sense perdre en cap moment el somriure, la reina Letícia li diu a la seva filla: «No riguis, jajaja. Digues hola».

 

Després d'això, la reina Sofia insisteix a mostrar el seu afecte a la princesa Elionor i l'abraça, fins que Letizia torna a aparèixer per interposar-se entre elles i separar-les.

Seguidament, comencen a saludar els capellans que es troben a la porta de la catedral i tal com es pot observar, les dues reines es creuen i eviten mirar-se en tot moment.

 

Finalment, la família reial s'acomiada de la gent que espera als afores de la catedral per saludar-los i es pujen al cotxe per abandonar el lloc. Segons sembla, la mala relació entre  Sofia i la reina Letícia, ve de temps enrere.