Letícia demana a Elionor que «s'acosti més a la seva àvia» per posar a la foto en la seva darrera aparició pública

La reina va voler rebaixar la polèmica amb Sofia després de sortir de l'hospital després de veure al rei Joan Carles
La imagen de la polémica.
La imatge de la polèmica | La Guía Femenina.

Les imatges de l'enfrontament entre la reina Letícia i la reina Sofia han portat molta cua les darreres setmanes i ara sembla que la fotografia familiar que es van fer per intentar aparentar una reconciliació porta el mateix camí.

 

Després de visitar al rei Joan Carles a l'hospital aquest diumenge, 8 d'abril, Letícia i les seves filles van voler posar a les portes del centre mèdic amb la reina emèrita, en una imatge que volia fer callar totes les crítiques dels dies anteriors. No obstant això, hi havia un petit detall que havia passat desapercebut en un primer moment i que té a Letícia i Elionor com a protagonistes.

 

Los reyes Felipe VI y Letizia junto a sus hijas y Doña Sofía a la puertas del hospital

 

Tot i que la primera imatge d'apropament entre les dues reines es va produir en la seva primera reaparició juntes aquest dissabte, la més buscada va tenir lloc diumenge, quan van tornar a l'hospital amb la companyia d'Elionor i Sofia i es van voler immortalitzar amb una fotografia de tots junts a l'entrada de la clínica.

Cadascuna de les filles dels reis agafava una de les mans de la seva àvia, qui es mostrava amb un somriure d'orella a orella. Però, era espontània i real tota aquesta felicitat? Sembla que potser no ho era tant.

 

Un gest que tothom va passar per alt

Segons es pot veure a les gravacions del moment, el cert és que darrere hi havia una estratègia planificada. La princesa Elionor es trobava entre la seva àvia i la seva mare, un moment que Letícia va trobar perfecte per demostrar que entre Sofia i la seva neta no existia cap problema després la picabaralla de la missa de Pasqua.


En aquest instant, la dona del rei Felip VI va donar un petit toc amb la bossa a la seva filla perquè s'apropés a la reina emèrita en un gest d'unió i felicitat.

Imagen de archivo de Letizia con Leonor.
Imatge d'arxiu de Letícia amb Elionor | Cedida

 

Gran sintonía entre Letizia y la princesa Leonor

S'ha de recordar que durant la picabaralla que van tenir les dues reines a Palma, es va poder veure una gran coordinació entre Elionor i la seva mare. Fins que Letícia no es va apropar a ell per tocar-li els cabells, l'hereva no va apartar la mà de la seva àvia de la seva espatlla.Una setmana més tard, les instruccions i la forma de comportar-se que marca Letícia a la seva filla de cara al públic han tornat a centrar l'atenció. Aquest cop no ha estat un toc als cabells sinó una petita empenta amb la bossa, però en els dos casos la princesa acaba fent cas a la seva mare.Comentaris

envia el comentari