Primer pla de la reina Letícia molt maquillada

La reina Letícia descobreix que la seva sogra se n'ha anat sense avisar

La reina consort ha hagut d'acudir a Grècia per un motiu de pes

Letícia és una de les reines que més fa parlar entre les reines d'Europa. La seva elegància, el seu port i la seva tasca com a reina fan d'ella una de les més estimades, encara que les crítiques les rep igualment, faci el que faci.

Ha estat força criticada per les picabaralles en públic amb la reina consort Sofia. De fet, aquesta última ha estat més absent aquests últims mesos, la seva figura ha deixat de ficar-se als actes públics de la Corona. Sofia gaudeix de molts buits lliures per gaudir del temps. Amb 83 anys, la que va ser hereva a la Corona grega segueix viatjant pel món amb la seva família i, precisament, això és el que ha fet aquesta última setmana.

Així ho ha publicat en exclusiva la revista Semana. La reina emèrita s'ha mogut fins al seu país natal per reunir-se amb el seu germà, Constantí II de Grècia. La sogra de Letícia es va poder veure als carrers passejant amb el seu germà, que segueix en cadira de rodes, van estar per Atenes i no es va separar d'ell. Constantí està delicat de salut i la seva germana no va dubtar a reunir-se amb ell.

Constantí de Grècia amb cadira de rodes
Constantí II de Grècia i Sofia tenen una relació molt estreta | GTRES

Amb aquest viatge es posa de manifest la unió tan estreta que continua existint entre la família de Sofia i la distància mai no serà un obstacle per veure's. Tots intenten reunir-se sempre que poden. A més de Constantí, té una tercera germana, Irene de Grècia, amb qui també manté una bona relació. De fet, es pot dir que són inseparables, a molts esdeveniments que té a l'agenda va al seu costat.

Els deures de la família reial

Per part seva, Letícia segueix atenent la seva agenda a Espanya. Aviat podrem veure el lliurament de premis Princesa d'Astúries, presidida per la princesa Elionor. Un esdeveniment molt important, ja que serà quan vegem la princesa de nou en un acte públic des que es va mudar a Gal·les per completar els estudis. No n'hi havia per menys, aquest és un dels grans actes al calendari familiar de la Casa Reial, era obligatori que hi acudís a una cita d'aquest calibre.

Com es podia esperar, la seva mare, la senyora Letícia, també es trobarà entre els assistents. De fet, ella va ser protagonista d'aquests guardons el 2014, any en què Felip VI presidia per primera vegada aquests premis com a rei, després de l'abdicació del seu pare a favor seu.

Princesa Elionor en un discurs.
Podrem tornar a veure Elionor als premis Princesa d'Astúries | Gtres

Aquell any, en acabar la cerimònia de lliurament, el costum va fer que el rei digués «queden convocats els Premis Príncep d'Astúries 2015», en comptes de «Princesa d'Astúries», però ell ja no ostentava aquest títol. Aquest petit error va fer desencadenar les rialles entre els assistents i que la mateixa Letícia li fes un afectuós petó per la tendra equivocació.

Cal recordar que l'única vegada que Letícia va faltar a aquesta important cita va ser quan es trobava embarassada de la seva filla gran. Els metges li van recomanar no viatjar, ja que el part era imminent i necessitava repòs. Aquesta va ser l'única vegada que no hi va assistir des que pertany a la Casa Reial.

Haurem d'estar atents aquest any per veure quines sorpreses ens ofereixen els esperats guardons.