La reina Letícia sobre Felip als àudios de Villarejo: «El rei és un cornut»

A les noves gravacions de l’excomissari hi ha informacions molt sensibles que afecten directament la Casa Reial

Elionor i Felip VI, durant el discurs que ara Toni Soler ha optat per imitar
La reina Letícia hauria dit que «el rei Felip és un cornut» | CatalunyaDiari.cat

Més escàndols a la Casa Reial amb Letícia com a protagonista. Per si no fos poc tot el que s’està parlant de la reina aquests dies, ara se li suma Xabier Lapitz, periodista de la televisió pública basca ETB, que ha estat convidat aquest dissabte 1 de desembre a parlar amb la Laura Rosel al programa ‘FAQS’ de TV3.

El tema principal era la reina Letícia, la pròxima víctima de l’excomissari Villarejo. El periodista basc ha parlat sobre les noves gravacions que sortiran a la llum i un gran escàndol a la Casa Reial que Pedro Sánchez intenta aturar. Per començar, Lapitz ha assegurat que «Letícia té 8 milions d’euros amagats en un compteI Pedro Sánchez ho sap».

La reina Letícia ho diu textualment

No obstant això, les gravacions de Villarejo no afectarien només la reina, sinó també al rei, ja que segons ha assegurat el periodista, el contingut de les cintes demostraria que «el rei Felip és un cornut». A més a més, Lapitz ha afirmat que la ministra de Defensa Margarita Robles està al corrent d’una situació que serà crítica per la monarquia i va advertir els periodistes: «Sí, sortiran les cintes de Villarejo. Compte».

Les informacions de Villarejo farien trontollar la Casa Reial
Les informacions de Villarejo farien trontollar la Casa Reial | Archivo

En aquesta mateixa reunió entre periodistes i la ministra van conèixer el contingut de les gravacions de l’excomissari i «textualment diu la reina: ‘el rei és un cornut’». No obstant això, Xabier Lapitz ha assegurat estar indignat perquè «això acabarà realment amb la monarquia?» i pels diners que té la reina Letícia en un compte no passa res. El periodista ha afirmat rotundament: «A mi com s’ho munti la reina i amb qui, m’és igual. A mi em preocupen els 8 milions d’euros. Però a Espanya no es pot investigar perquè PP, PSOE i C’s ho han impedit al Congrés dels Diputats».

La presentadora Laura Rosel, periodista que està de moda, ha volgut saber on són aquests diners i Lapitz ha respost: «No sé on són, però m’ho puc imaginar. Un banquer suís al programa ‘360º’ va dir ‘si el rei d’Espanya no té diners en un compte suís, seria una excepció’». Realment la situació de la Casa Reial és molt convulsa, tot i que la reina Letícia definitivament està sent la principal protagonista en els darrers mesos. Ara només cal esperar que surtin a la llum els àudios de l’excomissari Villarejo.


Comentaris

envia el comentari