rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Letícia ha decidit assistir a l’homenatge dels atemptats del 17-A

Després de rebre moltes crítiques l’any passat per no acudir als actes commemoratius que van tenir lloc els dies posteriors als atacs, sembla que la monarca ha volgut rectificar i exigeix el lloc que li correspon
Dirigents de l'estat encapçalant l'homenatge a les víctimes dels atemptats | CatalunyaDiari.cat

 

Sembla que la reina Letícia no és capaç de passar més d’una setmana sense ser notícia a tots els mitjans. No sabem si és casualitat o si ho fa expressament, però el cas és que la monarca és tota una experta en protagonitzar tot tipus d’escàndols i polèmiques.

 

Si bé és veritat que la seva presència a Catalunya és força escassa -i que, quan ve, la gent no té preparada la recepció que li agradaria-, durant l’any passat va ser una de les figures absents més destacades en els actes commemoratius dels atemptats del 17-A.

 

Letícia, la gran absent durant els actes commemoratius posteriors als atemptats

Amb tot, durant la manifestació de suport a les víctimes que va tenir lloc al centre de Barcelona el dia 18 d’agost, sí que vam poder veure a  Felip VI, així com a membres representatius dels governs català i espanyol.

 

Però la muller del rei no va trepitjar la capital catalana fins a l'endemà, quan es va dedicar a visitar els ferits -amb la comentada i polèmica presència de diversos fotògrafs- i a desplaçar-se fins al mosaic de Miró a la Rambla, lloc escollit per dur a terme les ofrenes a les víctimes.

 

La reina Letícia, amb el menor del Vendrell, a l'Hospital del Mar. | Casa de S.M. El Rey

 

 

Per què la reina Letícia no va assistir el dia abans a la capital catalana amb el seu marit? No estava de vacances, i tampoc tenia cap acte oficial ni privat. Sembla que la resposta ens remunta fins a la pròpia Zarzuela, des d’on van publicar un tuit que deixava entreveure que el rei era Felip, i que Letícia tenia només un simple paper de consort.

 

 

Un canvi d’opinió reial rodejat d’incògnites

Però aquest any alguna cosa ha canviat, i sembla que la pròpia monarca hauria pres la decisió d’assistir als actes d’homenatge que tindran lloc el propvinent 17 d’agost a Plaça Catalunya. Almenys, així ho ha filtrat ella mateixa al diari ‘La Razón’, un mitjà afí a la monarquia que ha ficat un èmfasi especial en deixar clar que la decisió «surt d’ella».

 

Potser és pel gran volum de crítiques que va rebre l’any passat en decidir mantenir-se al marge. Qui sap si realment el seu anhel de protagonisme va encara més enllà de la imaginació de ningú. El fet és que, en el primer aniversari del fatídic 17-A, el rei Felip VI no haurà d’aguantar el tràngol sol: allí estarà la seva muller per donar-li suport. 

 

El rei, Mariano Rajoy i Carles Puigdemont | Twitter (@CasaReal)

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris