rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La reina Letícia prova d’impedir la reverència protocol·lària de la infanta Pilar

Els fets han tingut lloc en el marc de l’audiència sol·licitada per la tieta del rei Felip VI com a representant de l’Associació ‘Nueva Futuro’
Imatge del moment en el qual la reina intenta evitar la reverència de la infanta Pilar. | Gtres
 

 

La casa reial s’ha tornat a veure envoltada per una situació sorprenent, en una de les setmanes més plenes quant a actes institucionals es refereix. Durant el dia d’ahir, Letícia i Felip van dur a terme una triple audiència, i la primera d’elles estava relacionada amb un membre directe de la seva família.

 

Així doncs, els monarques van rebre la representant de l’associació ‘Nueva Futuro’, una organització que compta amb la infanta Pilar de Borbó com a presidenta honorífica. Obviant la seva condició de germana del rei emèrit, la infanta va seguir tots els passos oficials per tal d’aconseguir una audiència formal.

Un fet que no sorprèn, gràcies a la implicació que sempre ha tingut Pilar de Borbó en la causa de la Família Reial. De fet, la tieta del rei Felip VI ha intentat en repetides ocasions que la reina Letícia acudís alguna vegada al mercat benèfic de la seva associació. El motiu és clar: aconseguir visibilitat i augmentar les possibilitats de rebre visites.

 

Imatge del moment en el qual la infanta Pilar li fa la reverència al rei Felip. | Gtres
 

 

Una reverència interrompuda per la reina Letícia  

Durant la recepció, la germana de Joan Carles I ha seguit en tot moment el protocol, tot i que els diferents gestos i mostres d’estima evidenciaven que no es tractava d’una visita més. Potser per aquest motiu la reina Letícia ha actuat d’una manera que, si més no, crida l’atenció. 

I és que, un cop ha dut a terme la reverència que li corresponia al seu nebot, ha arribat el torn de la seva dona. Després de fer-li dos petons, igual que a Felip VI, la infanta Pilar ha intentat inclinar-se davant la monarca, però Letícia ha intentat impedir-ho agafant-la pels braços i aguantant-la amb força.

 

La notícia, que ha estat publicada per ‘El Español’, explica que, malgrat que a priori pot resultar sorprenent, en realitat no suposa una obligació. Per això, i tot i que des de la coronació dels nous reis s’ha intentat posar especial èmfasi en aquells símbols que es consideren dinàstics, tampoc suposa una gran hecatombe. Si més no, no és la situació més greu que ha esquitxat la família de Felip VI en les últimes setmanes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris