Primer pla de la reina Letícia molt maquillada

Letícia ja ho sap: l'han enxampat anant de bars sol per Madrid

La reina Letícia s'acaba d'assabentar de les últimes 'aventures' d'un membre de la seva família

Últimament la reina Letícia no guanya per a disgustos. Disgustos que li dona la seva família política. Per exemple, fa poc ha sabut que el seu sogre vol tornar a Espanya com si no hagués passat res.

De la mateixa manera, la seva neboda Victòria Federica ha generat molta controvèrsia per l'alt nivell de vida que porta. I, per si no n'hi hagués prou, ara és Froilà, el germà gran d'aquesta, el que és notícia. Ho és perquè l'han enxampat anant de bars per Madrid, tot sol i donant-ho tot en diversos locals.

Froilà de Marichalar pel carrer
A Froilà se l'ha vist en diversos locals d'oci nocturn de Madrid | GTRES

Les últimes 'aventures' de Froilà per la capital

Fa uns dies, es va publicar que la reina i el seu marit, Felip VI, s'havien assabentat que el primogènit de la infanta Elena havia tingut un problema que, pel que sembla, va fer que acabés a comissaria.

Aquest detall és un exemple més de la vida gens modèlica que porta el jove i que no agrada als seus tiets. Froilà, que va generar polèmica per saltar-se les normes duran l'estat d'alarma, viu amb magnificència i sense treballar. I no hem d'oblidar que li encanta la festa i que és un passota dels estudis, com ha demostrat durant anys.

Doncs bé, a tot això s'hi ha unit una altra informació que ha arribat a les orelles dels reis. Segons revela ahir 'Informalia', s'ha sabut quina és l'afició nocturna que té. Presumptament, se l'ha vist sol, sense parella, gaudint de la nit madrilenya. En concret, en un karaoke.

Froilà de Marichalar veient un espectacle de toros
Froilà de Marichalar porta una vida d'oci i no treballa | GTRES

Froilà, el nebot de Letícia que dona la nota

El mitjà esmentat exposa que persones que han coincidit de festa amb el jove han dit que és un habitual de l'oci nocturn de la ciutat. Concretament, han explicat que és molt freqüent trobar-se'l en un karaoke que està molt de moda, on s'entrega amb cos i ànima a l'hora de mostrar els seus dots artístics.

«No canta gens malament. És un noi molt divertit i fa amics de seguida, perquè cau molt bé a tothom”, assegura un testimoni.

Aquesta publicació fins i tot ha revelat que Froilà ho va donar tot en un dels últims 'concerts' que ha fet. Micròfon en mà i mentre els presents li feien els cors, es va dedicar a anar cantant taula per taula. Vaja, com si fos una gran estrella que deixa tothom enlluernat amb la seva veu.

A més, es veu que va causar sensació entre alguns que hi eren presents. En concret, va rebre elogis d'un grup de noies que no va dubtar a acostar-se a ell i per a felicitar-lo. De passada, van fer un beure junts i van estar parlant durant força estona.

Primer pla de Froilà de Marichalar
Pel que es veu, Froilà no es talla gens als karaokes | GTRES

No sabem si amb alguna d'aquestes noies va tenir alguna cosa més o si hi va quedar per a veure's un altre dia. Ara està solter, després d'haver trencat amb Mar Torres, i segur que està obert a l'amor.

Això sí, han tornat a sorgir rumors que indiquen que la parella es podria haver donat una enèsima oportunitat. De moment, però, no hi ha res confirmat sobre això i no se'ls ha vist junts.

Sigui com sigui, està clar que Froilà s'ha convertit en un imprescindible de la nit madrilenya i del karaoke més popular de la ciutat. Això és una cosa que no agrada gens als seus pares, i encara menys als seus tiets materns. Els reis estan cansats de les polèmiques dels seus nebots, ja que noi fan cap favor a la institució monàrquica, cada vegada més injuriada.

Primer pla de Felip i Letícia mirant cap a la mateixa direcció
Felip i Letícia estan farts del comportament de certs membres de la família | GTRES