La reina Letícia llueix modelets d’Inditex durant el seu viatge de cooperació a la República Dominicana

La reina ha vestit nombroses peces de roba de Zara i Uterqüe que triomfen arreu del planeta

La reina Letizia en su viaje oficial a la República Dominicana
La reina Letícia durant el seu viatge oficial a la República Dominicana | Imatge: Gtres.
 
 

La reina Letícia segueix immersa en el viatge oficial de cooperació que l’ha portat fins a República Dominicana i la República d’Haití. Letícia s’ha donat un bany de masses en aquest projecte que la mantindrà allunyada del rei Felip en el seu 14è aniversari de noces.

El que més ha triomfat de la reina des que va arribar a les diverses illes de Centreamèrica ha estat, junt amb el compromís que ha mostrat, la imatge propera i afectuosa que sempre l’ha caracteritzat.

Un altre dels punts que ha causat tendència és –com sempre– el seu distintiu estilisme. Entre les marques que més destaquen de tota la varietat de peces de roba que ha dut estan Hugo Boss i Carolina Herrera. D’aquesta última, ha cridat especialment l’atenció un vestit de gasa blanc amb clapes negres i un coll ‘halter’.

Los dos 'looks' con prendas de Inditex de la reina Letizia
Els dos 'looks' amb peces d'Inditex de la reina Letícia | Imatge: La Guía Femenina.
 
 

 

Letícia és una consumidora habitual d’Inditex

Però si hi ha una marca que ha destacat per sobre de totes les altres pel que comporta, aquesta ha estat Inditex, que per altra banda és la que predominava a la maleta de la reina. Així doncs, les peces de roba dissenyades per Amancio Ortega han aconseguit tal protagonisme que la majoria d’elles ja estan esgotades al web.

Una d’aquestes peces que ha quedat completament arrasada és una granota blau marí d’Uterqüe amb un estampat floral, que Letícia va dur durant la seva visita a una cooperativa de bananes orgànica  del passat dimarts. El tall del model era tan espectacular que la reina ha rebut moltíssims afalacs i bones crítiques.

Mono de flores de Uterqüe, agotado en la página web de la firma.
Mono de flors d'Uterqüe | Imatge: Uterqüe.

 

Analitzant-la més en profunditat, la granota d’estampat de flors està dotada amb un tall ‘midi’ i amb un escot en forma de V que porta botons a la zona del pit. Letícia ho complementava amb un cinturó de la mateixa tela i estampat. Malgrat tot, ja és tard per aconseguir-la perquè es va esgotar ràpidament. Abans, però, es podia adquirir per un mòdic preu de 150 euros.

 
 

 

Un top llencer de 29,95 € i molta roba d’Uterqüe

Pel que fa a la resta de contingut de la maleta de Letícia, trobem una gran varietat. Per exemple, una brusa llencera de color rosa pal amb detalls florals i brodats d’encaix, que ha sorprès i ha causat furor a parts iguals pel fet de ser de Zara i tenir un preu de 29,95 euros. Aquesta és de les poques peces que encara estan disponibles al web, tot i que no sabem durant quant temps més.

Top llencer amb brodats de Zara, per 29,95 euros.
Top llencer amb brodats de Zara, per 29,95 euros. | Imatge de: Zara.

 

Una altra de les marques estrella de la reina és Uterqüe, que sempre ha estat al podi de Letícia. En aquest cas destaquem una bossa que portava el dia de la Missa de Pasqua a la Catedral de Palma, tot i que aquell dia va passar desapercebut a causa del ‘xoc’ que van viure la reina i la seva sogra Sofia. D’estil bandoler i de color rosa xiclet, combina a la perfecció amb uns mocassins de la mateixa marca que tenen un cost de 89 euros.

Bossa bandolera color rosa d'Uterqüe.
Bossa bandolera color rosa d'Uterqüe. | Imatge: Uterqüe.

En el cas de les sabates sí que esdevé més difícil adquirir-les, perquè a hores d’ara només en queda una talla disponible per Internet. El que sí que podem aconseguir són unes sabates gairebé igual que aquestes, però de la marca Gucci i per 600 euros.

Mocasín de piel rosado cadena de Uterqüe, por 89 euros.
Mocassí de pell rosada d'Uterqüe, per 89 euros. | Imatge: Uterqüe.
 
 

 

 
 

 


Comentaris

envia el comentari