Letícia llueix per Sant Valentí el model que duia el dia que es va prometre

La reina ha portat el seu model de jaqueta blanca que ja va dur quan es va fer oficial el seu compromís amb el rei Felip

Reina Letícia
La reina Letícia ha reciclat un important conjunt per celebrar Sant Valentí al Marroc | Cedida

En el seu viatge al Marroc, aquest dijous 14 de febrer, el rei Felip i la reina Letícia, han acudit al mausoleu on estan enterrats els reis Mohamed V i Hassan II, una cita obligatòria per tots els mandataris que visiten el país. La reina no ha volgut perdre l’ocasió per lluir un dels seus impecables models, amb una picada d’ullet al romanticisme de Sant Valentí.

Letícia ha tornat a portar el model de jaqueta blanca d’Armani que ja va dur davant dels mitjans de comunicació quan va fer oficial el seu compromís amb el, en aquell moment, príncep d’Astúries. Inclús ha dut un vel, obligatori, que ja va portar en la seva última visita al mausoleu en qüestió.

La reina Letícia
La reina Letícia i el rei Felip en la seva demanada de mà | Cedida

 

La primera vegada que vam veure a Letícia amb aquest mateix vel i amb dues peces en blanc va ser viatjant als Emirats Àrabs l’any 2010, quan van entrar a la Mesquita del xeic Zayed Al Nahyan. El 2014 va repetir patró, i ara la tornem a veure quasi amb el mateix model.

La reina Letícia
Letícia ha aparegut ja en diverses ocasions amb un conjunt blanc pels seus viatges al Marroc | Cedida

Els conjunts en blanc de la reina

El fet que Letícia porti en totes les ocasions peces amb el blanc com a protagonista al Marroc no és fruit d’una casualitat, ja que en l’islam el blanc significa puresa, bellesa i feminitat, el que duu a la reina a vestir en aquest to per demostrar les seves intencions. Com ja ha fet en les seves anteriors visites al Marroc, on sempre se l'ha pogut veure apostant per conjunts amb un mateix patró i amb el blanc com a protagonista.

Una altra curiositat és que s’ha pogut veure a la reina amb unes llargues pestanyes. Letícia ja sol portar aquest accessori, però en aquest cas destacaven per ser bastant llargues i espesses, el que ha sorprès bastant.


Comentaris

envia el comentari