La reina Letizia durante la Apertura del congreso. 3 de febrero de 2020

«Letícia no somriu». Sabem el veritable motiu (i no és el que penses)

La reina va tenir un rostre molt seriós i molt forçat durant tot el dia

La reina Letícia es converteix en la màxima protagonista sempre que assisteix a un acte públic, ja sigui per la seva forma de vestir, els seus gestos, els detalls o la seva manera de parlar. Ahir va ser un dia molt important per a la història recent d'Espanya, on els reis van ser partícips de la  Cerimònia d'Obertura del congrés  amb motiu de la nova legislatura política.

El rei Felip i Letícia van presidir l'acte al costat de les seves filles, Elionor i Sofia,. Un detall que va sorprendre molts va ser que mentre el rei intervenia amb el seu discurs, la reina presentava un rostre molt seriós i poc natural. Un gest que poc adequat en aquest moment, ja que Letícia no somreia i es va mantenir callada durant tot l'acte. Nombrosos mitjans de comunicació han indicat el fet que el rostre de la reina semblava forçat.

Ha disparat els rumors

Durant l'acte es van fer milers de fotografies i en totes apareix Letícia amb els llavis segellats, i això, ha disparat moltes especulacions. Un fotògraf va aconseguir captar una imatge de la reina amb la boca una mica oberta, revelant el secret del seu rostre seriós. Pel que sembla Letícia tractava d'ocultar  un corrector dental, d'aquí al fet que es mantingués durant tot l'acte amb la boca tancada i no somrigués ni un moment. Els especialistes sobre aquesta mena d'ortodòncies han confirmat que el gest tan forçat de la reina és el típic d'algú que porta aparell i tracta d'amagar-ho.

Sembla doncs que Letícia no estava enfadada ni tampoc incòmode, sinó que simplement intentava ocultar aquesta espècie de corrector dental. Aquest gest ha portat a moltes especulacions i fins i tot a crítiques com les de Cayetano Martínez de Irujo que han  descrit l'actuació de la reina com a poc natural i molt seriosa.

També et pot interessar...