«Letícia sap que no hi ha volta enrere i es resigna. Li queda Rocío Carrasco»

L'actitud de la reina Letícia comença a passar-li factura i ja no pot manifestar-se davant els mitjans de comunicació

La reina Letícia ha estat molt criticada per la seva actitud, ja que és una persona molt impulsiva i sovint no pensa en els altres. Així doncs, la dona de Felip VI ha anat guanyant-se enemics i no pot evitar mostrar el seu descontentament amb certs assumptes. Tot i que ha rebut més d'un avís per part de la reialesa, ella mateixa s'ha encarregat de recordar-li a la seva família que ja no és una ciutadana corrent i cal vigilar amb el contingut que es publica.No obstant això, la seva germana Telma està en el punt de mira per la trucada que va fer al president de l'Associació de Premsa de Madrid Sota per justificar la demanda que va interposar contra 57 mitjans de comunicació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.Casa ReialPilar EyreAmb tot això, ara Letícia només apareix en actes públics on no pugui generar gaire enrenou. La reina està tancada a la Zarzuela i la seva agenda pública està buida. «Ha assumit que no hi ha marxa enrere i està resignada», explica la font anònima de Pilar Eyre.

Letícia, simpàtica darrere de càmeres

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò del moment en què la reina Letícia va decidir canviar el menú del càtering 24 hores abans d'un esdeveniment celebrat a Barcelona. D'altra banda, la 'bomba' va esclatar quan Letícia Ortiz va negar-se a assistir a un homenatge del «patriarca de la companyia». En canvi, el seu marit sí que ho va fer. Segons assenyalen fonts de Pilar Eyre, la reina va considerar que el més just era que es divertissin tots dos, ella i el seu marit. 

 

L'escriptora ha revelat una anècdota en què es demostra que la reina pot ser molt simpàtica darrere de càmeres. Segons Pilar Eyre, durant la celebració del Premi Planeta 2016, els reis van trobar-se amb els finalistes i els guanyadors d'anys anteriors abans de començar l'acte. En aquesta ocasió, la reina estava molt protegida pels seus guardaespatlles, però Pilar assegura que va poder parlar amb ella en els serveis públics, on la reina va mostrar-se molt afable.

 

Quan van sortir dels serveis, el periodista Andrés Guerra va voler parlar amb Letícia perquè donés la seva opinió sobre l'acte, però ella va respondre contundentment: «Jo voldria, però aquests... No em deixen», va assegurar Letícia fent referència als guardaespatlles.


Comentaris

envia el comentari