rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Protecció Civil activa l’alerta per onada de calor a tot Catalunya

La reina Letícia accepta una polsera dels policies que reten homenatge a l'1-O

La reina accepta una polsera reinvidicativa de l'associació Jusapol en una visita a Astúries
 
Imatge de la Reina acceptant la polsera | Twitter @Jusapol

 

La reina Letícia continua acaparant l'ordre del dia. Tot i estar a punt de marxar de vacances i deixar enrere les polèmiques a les quals s'ha vist involucrada aquests darrers mesos, la monarca ha volgut passar per Astúries, on ha protagonitzat una imatge d'allò més pintoresca i cridanera. 

 

Tot i que en un primer moment havia passat desapercebuda, el cert és que diversos mitjans s'han acabat fent ressò d'una imatge on la monarca accepta una polsera dels policies que homenatgen l'1-O. 

 

Letícia accepta la polsera policial

Tal com recull el Twitter oficial del sindicat policial 'Jusapol', l'esposa de Felip VI ha rebut un present de la seva part que ha acceptat de molt bon grat: una polsera d'una d'aquesta agrupació on reivindiquen l'equiparació salarial dels cossos de seguretat estatals amb els autonòmics.  

 

Actualment, la reina Letícia dista molt d'aquella jove periodista que vivia en un modest pis a Madrid. D'un dia per l'altre, aquesta va passar de ser una de les cares conegudes de TVE a ser membre de la família reial. Quelcom que li va comportar una enorme popularitat i també —perquè no dir-ho— un augment exponencial dels seus ingressos

 

Tant és així que, segons revelen diversos mitjans britànics, el patrimoni que acreditava l'actual reina espanyola l'any 2014 ascendia 8,3 milions d'euros. Una xifra molt més suculenta que la que presentava l'any 2004, quan va conèixer l'aleshores príncep Felip. Un jove monarca que anys després es va convertir en rei i que acreditava l'any 2014 una fortuna de 16,8 milions d'euros.

  

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris