IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia, preocupada: Ataquen la seva neboda

La jove ha rebut missatges a través de les xarxes socials

La reina Letívia en un faristol parlant en públic
Letícia està preocupada per la seva neboda | CatalunyaDiari

La reina Letícia es troba travessant un moment complicat. I és que no només està, com tots els espanyols, fent-li front a la crisi del coronavirus i intentant ajudar des de la seva posició sinó que, a més, ha hagut de suportar crítiques pel paper que exerceix amb el seu marit en aquests moments i també cap a les seves filles.

Això no obstant, per si no n'hi hagués poc, ara es troba molt preocupada per la seva neboda Carla Vigo, la filla de la morta Érika. Per què? Perquè la jove ha rebut missatges insultants i ofensius a les seves xarxes socials.

Comentaris vergonyosos a les xarxes socials

En el seu perfil d'Instagram, on es fa dir 'reina de lentejuelas', és on la jove ha vist com algun internauta s'ha dedicat a deixar-li comentaris masclistes, grollers i fora de lloc. En concret és una persona, que utilitza el nom de 'felilove2002', la qual ha optat per deixar missatges insultants i vergonyosos en algunes de les fotografies que la neboda de la reina ha compartit al seu perfil.

Així, per exemple, en una instantània on apareix amb unes amigues el comentari que aquella li ha deixat ha estat: «Jo li donava a la del mig» o «Jo li donava a la de l'esquerra». De la mateixa manera, en una imatge on Carla apareix a la manifestació del Dia de la Dona, aquest mateix usuari no dubta a comentar-la dient: «Visca el patriarcat!». I com aquests missatges hi ha altres que estan absolutament fora de lloc i que són de mal gust, com el que fa servir per preguntar-li si encara és verge.

Captura de pantalla dels comentaria que ha rebut Carla Vigo
Exemple dels comentaris grollers que rep Carla Vigo | Instagram

Davant l'allau d'aquesta sèrie d'atacs la jove no ha dubtat a manifestar-se també en xarxes. Així, a través de les 'stories', ha optat per deixar palès el cansament que té davant d'aquesta situació que ara està vivint: «I se suposa que això cal aguantar-ho? És que anem ... ».


Comentaris

envia el comentari