Letícia presumeix de cames amb un vestit curt

Els reis han presidit l'entrega del premi periodístic Francisco Cerecedo a Madrid

Imagen de la reina Letizia.
Imatge d'arxiu de la reina Letícia | Gtres

Els reis no s'han volgut perdre durant aquesta passada nit, del 22 de novembre, el lliurament del 34è Premi de Periodisme Francisco Cerecedo. El guardó, que concedeix l'Associació de Periodistes Europeus, ha estat lliurat a Florencio Domínguez, en reconeixement a la seva abasta trajectòria professional en el món del periodisme de recerca sobre el terrorisme d'ETA.

El premi consta de 24.000 euros i una medalla modelada per l'escultor Julio López Hernández, tal com explica ‘Semana’. L'acte s'ha dut a terme a l'Hotel Ritz de Madrid i hi han acudit un gran nombre de periodistes reconeguts, començant pel president de l'associació, Diego Carcedo, que ha rebut formalment als reis.

Imagen de la reina Letizia.
Imatge de la reina Letícia. | Semana

 

El vestit, centre de la polèmica

Tot i això, va ser la vestimenta de la reina Letícia la que va acaparar gran part dels focus de l’acte. I és que reina, de 45 anys, ha sorprès lluint un vestit blanc bastant curt —comparat amb el seu habitual estil— i amb la vora i els tirants de color negre.

A més a més, un altre dels aspectes que ha cridat l’atenció de la seva vestimenta ha estat que la reina va optar per prescindir de les mitges, presumiblement per lluir cames bronzejades. Cal assenyalar, a part, que no és la primera vegada que la reina és centre de polèmica per la seva roba.

I és que a la reina, que ostenta el càrrec reial des de l'estiu de 2014, ja ha optat per presumir en moltes altres ocasions d'unes llargues i estilitzades cames que llueix sense complexos. 

Imagen de la reina Letizia y el rey Felipe.
Imatge de la reina Letícia i el rei Felip. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari