rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Letícia reapareix en un acte públic després de la seva picabaralla amb la reina Sofia i acaba escridassada

La reina ha presidit un acte a la seu de l'Organització Mèdica Col·legial
Imatge de la reaparició de la reina Letícia. | Gtres

 

La reina Letícia ha reaparegut en públic després de la difusió del vídeo que mostra la picabaralla entre ella i la seva nora, la reina Sofia. Uns tensos moments en què la reina Sofia intenta fotografiar-se amb les seves nétes, la princesa Elionor i la infanta Sofia, després d'acabar la missa de Pasqua a Palma de Mallorca i ella tracta d'impedir-col·locant-se davant.

 

Després de viure aquests moments tan sorprenents, la reina Letícia ha estat present aquest mateix dijous, 5 d'abril, a unes jornades que s'estan celebrant sobre el tractament informatiu de la discapacitat a les xarxes socials que s'ha dut a terme a Madrid. La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat l'ha rebut amb un gran somriure.

 

 

Però el que més ha cridat l'atenció durant la seva aparició ha estat sens dubte en el moment que la reina ha estat escridassada a la sortida de l'acte en què havia participat. En el moment que la reina s'ha ficat dins del seu vehicle s'ha escoltat una xiulada i les paraules «fora, antipàtica, fluixa» des de darrere de les càmeres de televisió.

 

La jove que ha dit aquestes paraules entre xiulets ha afirmat als periodistes que hagués volgut que la reina digués «gràcies a tots els espanyols» per donar «menjar» a tota la seva família i l'ha anomenat «mal educada pel que li ha fet la seva sogra», fent referència al vídeo que ha circulat sense parar per les xarxes socials.

Imatge de la reaparició de la reina Letícia. | Gtres
 

La seu de l'Organització Mèdica Col·legial situada a la plaça de les Corts de Madrid estava envoltada de molts mitjans de comunicació, pendents d'obtenir la primera imatge de Letícia després de la polèmica viscuda aquests últims dies.

 

Cal destacar que la reina ha aparegut vestida amb uns pantalons negres i jaqueta 'tweed' d'Hugo Boss reutilitzada i caminava amb pas ferm i ràpid cap a la porta de la seu on ha tingut lloc la seva cita solidària. La monarca ha escollit el negre rigorós per al seu look, amb pantalons de tall recte i top cenyit.

 

No obstant això, ha volgut donar el toc de color amb la peça superior de to rosat que en realitat forma part d'un conjunt de dues peces, tot i que per a aquesta ocasió s'ha desfet de la faldilla que l'acompanyava i ha preferit la comoditat de portar pantalons. Aquests els ha combinat amb uns alts 'stilettos' de taló d'agulla també en color negre.

«Desolada i preocupada»

Cal recordar que una de les millors amigues de Letícia anomenada Inma Aguilar ha volgut parlar sobre com se sent la reina després de tot el que ha passat a Palma. Aguilar ha assegurat que ella es troba «preocupada i bastant desolada».

 

El motiu és que «la reina està molt compromesa amb la seva imatge i la de les seves filles. Li preocupa qui li fa fotos, qui se'ls acosta. És una mare i és una reacció molt de mare». Després d'afirmar que havia parlat amb Letícia, va afegir que «ha estat una ximpleria, un gest natural».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris