Letícia revela com es troba Elionor després d'un positiu per coronavirus a la seva classe

La princesa es troba en quarantena després d'haver estat en contacte directe amb un positiu

La princesa Elionor entrant a la l'escola amb mascareta
La princesa Elionor es troba confinada a casa després del positiu d'un company | G3

La reina Letícia ha reaparegut aquest dilluns per primera vegada després de conèixer-se que la princesa Elionor està confinada. La jove va ser aïllada després que un company de classe donés positiu en coronavirus i haurà de romandre en quarantena per haver estat en contacte directe amb el contagiat.

Durant el seu acte públic a Navarra, Letícia ha estat preguntada per l'estat de salut actual de la seva filla. La reina va acudir al col·legi ‘Nuestra Señora del Patrocinio’ per a oficiar l'obertura del curs escolar 2020/2021 i no va dubtar a resoldre les inquietuds dels periodistes.

L'estat de salut d’Elionor després de ser aïllada pel positiu d'un company de classe

Tot i que la seva resposta va ser molt breu, Letícia ha assegurat que Elionor es troba «bé», segons ha publicat 'Informalia'. Era d'esperar que la princesa es trobés perfectament de salut, ja que la futura hereva va ser sotmesa a un test PCR que va donar negatiu, per la qual cosa Elionor no hauria d'estar contagiada.

A més, els seus pares i la seva germana Sofia també es van sotmetre a un test PCR per a major seguretat. El resultat va ser negatiu en tots els casos, però els reis es mantenen en alerta davant el creixent augment de contagis al nostre país.

Letícia utilitza la màscara FPP2 per a major protecció davant el coronavirus

Potser per això Letícia ha optat per utilitzar una màscara FPP2 aquest matí en l'acte celebrat a Navarra.

Tant ella com Felip VI tenen una intensa agenda pública que els obliga a recórrer tota Espanya i estar més exposats al virus, per la qual cosa la protecció és crucial per a ells.

Fins al moment, la reina havia lluït en tots els seus esdeveniments públics màscares quirúrgiques, que són les recomanades per a la població general. No obstant això, en aquesta ocasió va optar per una màscara que protegeix a les terceres persones però també la protegeix a ella.

Resulta curiós que la reina no hagi portat aquesta mateixa màscara en els dos centres escolars als quals ha assistit aquest matí. Sigui com sigui la raó d'aquest canvi de màscara, els reis continuaran complint amb la seva agenda amb tota la protecció necessària davant el virus.


Comentaris

envia el comentari