IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Leticia Sabater és expulsada definitivament de 'Supervivientes'

La concursant ha hagut d'abandonar l'illa perquè va perdre l'última votació contra Paola

Leticia Sabater, nova expulsada de 'Supervivientes' | Cedida

Gloria Camila, Alba Carrillo, Alejandro Caracuel i Paola Caruso es van enfrontar a l'expulsió. L'audiència havia de decidir entre Paola i Leticia, i es va decantar per la italiana, expulsant definitivament Sabater del programa.

Com informa 'Bekia', Alba Carrillo va ser la primera a salvar-se de l'expulsió, que es va alegrar de la decisió de l'audiència. Sembla que la model s'està adaptant al programa i que manté una bona relació amb tots els seus companys. El segon a salvar-se pel públic va ser Alejandro Caracuel, que es va alegrar quan es va assabentar de la notícia. L'expulsió, doncs, s'havia de decidir entre Gloria Camila i Paola Caruso. Al final Camila va ser qui es va salvar, tot i que Paola encara tenia una oportunitat a la batalla entre la zombi Leticia Sabater.

Finalment el públic li va donar una altra oportunitat a Paola, i Leticia Sabater es va acabar convertint en expulsada definitiva del concurs. Jorge Javier Vázquez no va dubtar a l'hora de dir-li a Sabater que el seu concurs havia estat fantàstic, però la presentadora haurà de tornar a Madrid i deixar l'illa. Paola Caruso continuarà al programa i, a més, sense ser zombi, continuant l'aventura de l'illa estant amb el grup de forma normal.


Comentaris

envia el comentari