ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Leticia Sabater i la seva experiència més surrealista: «Vaig acabar amb cagarrines»

Ha confessat que costuma a llogar els caps de setmana casa seva per un preu de 350 euros la nit i té moltes anècdotes per explicar

Leticia Sabater
Letícia Sabater en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari
 

Leticia Sabater, de 52 anys, sol llogar la seva casa per un total de 350 euros la nit, sent aquest «el millor negoci de la meva vida», tal com admet durant el seu pas pel programa 'Deluxe' de Telecinco. A més, la televisiva també va relatar la seva experiència més surrealista que li ha tocat viure aquest estiu, entre altres.

Per una banda, la protagonista es va emportar un gran esglai quan un dia va arribar a casa seva i es va trobar a la porta que hi havia una ambulància. Ràpidament, la cantant es va preocupar, però el motiu de l'estada de l'ambulància era que els seus inquilins, un grup d'uns 25 anys, havien fet una gran festa. La conseqüència va ser que un d'ells va beure tanta quantitat de begudes alcohòliques que va haver de ser atès pels serveis d'emergències mèdiques.s.

Gran mariscada per sopar

Doncs resulta que un inquilí que passava el cap de setmana amb la seva parella a la casa de la cantant, es va quedar completament sol, ja que la seva dona va haver de marxar a treballar perquè es trobava de guàrdia.

Per aquesta raó, l'home va trucar a Leticia Sabater i li va proposar que fos a prendre alguna cosa amb ell i a veure el futbol. En un principi, no li va agradar massa la idea a la cantant, però finalment va acabar anant.

Només arribar, Letícia Sabater es va trobar al jardí de casa seva, «el sopar més romàntic del món. Amb mariatxis i amb un ram de roses impressionant». I a més, amb tot el càtering i la taula presentada d'una forma impressionant. I per si fos prou, una gran mariscada que va provocar a la cantant «unes grans cagarrines», ja que no està gens acostumada a tot aquest tipus de luxes.

Leticia no lloga casa seva a qualsevol

Cal destacar que normalment Leticia fa entrega de la clau de la casa a l'inquilí i després marxa als seus concerts de cap de setmana. No obstant això, la cantant no lloga la seva casa a qualsevol persona, ja que tots els candidats passen un filtre exhaustiu.

Segons les seves paraules, «no admeto ni nens, ni gossos a casa meva perquè la moqueta és de color blanc». Cal assenyalar que en el moment en què un possible hoste té una dolenta avaluació, ja no li lloga, per evitar possibles problemes.


Comentaris

envia el comentari