Leticia Sabater li diu a Gloria Camila «nena gelosa» al plató de 'Supervivientes 2017'

La filla de Rocío Jurado, sense dubtar-ho, li va contestar atacant la seva edat

Leticia Sabater torna a carregar contra Gloria Camila  | CatalunyaDiari.cat

Continua la guerra entre Leticia Sabater i Gloria Camila. A la filla de Rocío Jurado no li ha agradat gens l'estratègica confessió de Sabater quan, a la seva tornada d'Hondures, la cantant va dir que estava «enamorada» de Kiko Jiménez, la seva parella. Des de llavors, aprofita qualsevol ocasió per carregar contra ella i deixar-li clar que entre ella i Kiko no podria sorgir l'amor, i per fer públic que tot era un muntatge que la cantant de la «Salchipapa» s'havia creat ella mateixa per poder treure profit del seu pas per 'Supervivientes'. A més, va denunciar que ho feia sense haver-li demanat permís ni al mateix Kiko. 

L'última bomba que ha llançat Leticia són unes dures paraules dirigides contra Gloria Camila. La cantant li va dir, durant l'emissió de 'Supervivientes', «nena gelosa», però possiblement no s'esperava la resposta de la filla de Rocío Jurado. Sense tallar-se ni un pèl, Gloria Camila li va contestar: «Podries ser la mare de Kiko». Unes paraules que van tocar allà on més mal li fa a Leticia: la seva edat. «En tot cas, la seva germana gran!», va contestar la cantant.

I és que la polèmica ve de lluny. Leticia Sabater va proposar Kiko i Gloria fer un muntatge durant la seva estada a l'illa i, tot i la negativa de la parella, aquesta va continuar fingint després de la seva tornada al nostre país. «Arribar i, de cop, fer-te aquesta història d'amor... És que és igual a la que em vas proposar a la platja, fent-me sentir gelosa, i tu dient que estaves enamorada de Kiko», li va dir, davant la mirada atònita dels espectadors.


Comentaris

envia el comentari