Leticia Sabater mostra els seus nous abdominals

La cantant s’ha operat també les natges i s’ha definit els braços, tot amb la intenció de semblar-se físicament a Madonna

Leticia Sabater s'operarà aquest dissabte per aconseguir el cos fibrat que tant desitja
Leticia Sabater s'ha gastat 150.000 en operar-se tot el cos per tenir una imatge similar a Madonna | Instagram (@leticisabateralonso)

La catalana Leticia Sabater es va operar fa ara 90 dies, tot per poder lluir un cos nou i semblar-se a Madonna, qui ha assegurat que és el seu exemple a seguir. La cantant va aparèixer aquest dissabte a ‘Sálvame’ de Telecinco amb el seu nou i fort cos, que li ha costat un total de 15.000 euros.

La cirurgia s’ha basat a treure grassa de la part abdominal, per perfilar el seu ventre i posar-se aquesta grassa a les natges i definir també els braços. Tot el conjunt fa un efecte d’un cos treballat al gimnàs, tot i ser resultat d’una operació. La mateixa Leticia ha confessat a ‘Sálvame que «estic enamorada del meu nou cos. Me’l miro tot el dia».

La presentadora i nova reportera de ‘Socialité’ va arribar al famós plató de Telecinco només amb una bata, la qual es va treure per mostrar el seu cos als col·laboradors, els quals van quedar fortament impactats i no van dubtar en tocar-li les natges i els abdominals a Letícia, així com fer-li preguntes sobre el seu nou aspecte físic.

El nou cos de Leticia Sabater
Leticia Sabater ha aparegut a 'Sálvame' per mostrar el seu nou cos després de les operacions | Telecinco

Els col·laboradors es burlen del seu aspecte

Fa uns dies la presentadora ja havia aparegut a 'Sálvame Deluxe' per parlar del seu canvi radical. Leticia va mostrar unes fotos de la part de les abdominals, i va ser quan diversos col·laboradors van fer burla sobre l’operació de la cantant perquè es veien els «vuit ‘paquets’ de músculs» o ‘eight-pack’ i no els sis ‘quadradets’ que són els que es marquen normalment. Malgrat tot, Leticia, amb molta tranquil·litat, va respondre que tot tenia una explicació.

I és que la cantant va voler aclarir que en aquesta operació, en la qual havien fet servir una màquina de 100.000 euros, no es va utilitzar cap mena de pròtesis per marcar els abdominals. A més, mentre mostrava les fotos, assegurava: «Aquestes fotos són just de quan van acabar d’operar-me, on la pell no està enganxada al múscul. Creu-me que una vegada passi el temps, no podràs distingir el que una persona s’ha fet en un gimnàs i jo».

L' 'eight-pack' de Leticia Sabater
L'eticia Sabater assegura que amb el temps no es podrà distingir entre el seu cos i el d'algú que va al gimnàs | TELECINCO


Comentaris

envia el comentari