Leticia Sabater reapareix després de la seva operació per semblar-se a Madonna

La reconeguda presentadora s’ha sotmès a sis hores d’operació per aconseguir l’anatomia fibrosa de la famosa cantant estatunidenca
Leicia Sabater reapareix després de la seva operació per semblar-se a Madonna | Instagram (@leticisabateralonso)

 

Leticia Sabater ha volgut manifestar-se a les xarxes socials per tranquil·litzar als seus fans sobre el seu estat de salut. Ja fa temps que se sabia que l’artista volia realitzar-se una llarga operació de cirurgia estètica per semblar-se a Madonna, qui ha declarat en diverses ocasions que és la seva ídola i inspiració, tal com informa 'El Espanyol'. 

 

 

D’aquesta manera, Letícia Sabater, als seus 52 anys, ha entrat sis hores al quiròfan per aconseguir els mateixos abdominals que té la cantant estatunidenca. Encara s’haurà d’esperar per veure els resultats, però Sabater ja ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors amb una fotografia d’Instagram on se la pot veure al llit, després de l’operació,  somrient i amb un missatge al seu post on posa: «Hola nois, ja m’han donat l’alta a la clínica, l’operació ha anat fenomenal, ara una mica de postoperatori i recuperació. I aviat podrem veure els resultats».

 

 

 

Amb aquest missatge ha volgut donar les gràcies als seus prop de 20.000 seguidors pel seu suport i per «estar sempre aquí». També ha volgut enviar un missatge als seus seguidors gallecs, ja que el cap de setmana vinent, a mitjà recuperació, assistirà a una actuació a la ciutat de Chantada. Per informar que el 6 d’abril serà allà, Sabater ha volgut compartir un vídeo informatiu on es pot veure que es recupera positivament.

 

Millorar la seva figura amb una operació

Fa uns deu dies que la coneguda presentadora de televisió ja havia informat que se sotmetria a una llarga operació, que ha acabat durant més de sis hores, amb la intenció de definir el seu cos i poder mostrar inclús músculs. La seva referència, l’anatomia fibrosa de Madonna, però encara haurem d’esperar per veure els resultats, ja que de moment només ha mostrat a les xarxes socials la seva cara, que no ha patit cap modificació.