Leticia Sabater ven el seu xalet per un milió d'euros

La cantant ha posat en venda la seva anterior casa a un preu molt alt però amb totes les comoditats

Leticia Sabater
Leticia Sabater ha decidit vendre el seu xalet | CATALUNYADIARI.CAT

Segons ha avançat 'La Coctelera', Leticia Sabater, la compositora del nou èxit nadalenc 'Polvorrón', ha decidit posar en venda el seu xalet de Villafranca del Castillo (Villanueva de la Cañada). L'artista ha pres aquesta dràstica decisió i serà ella mateixa qui gestionarà les trucades dels possibles compradors.

Més notícies relacionades: «'El Polvorrón', la nova nadala de Leticia Sabater»

Una gran casa

Leticia Sabater posa el seu xalet a disposició de qui sigui capaç de reunir el milió d'euros que costa la seva anterior casa. El xalet està situat en un bon lloc i, a més, viu molt a prop d'on vivien Paula Echevarría i David Bustamante quan encara estaven junts.

La façana exterior

La façana exterior no permet veure l'interior de la casa, cosa que aportarà intimitat i discreció a aquella persona que decideixi comprar-la. Es tracta d'una façana frondosa i natural que ens fa pensar que, de dins, la casa és una autèntica relíquia.

Fachada exterior de la vivienda.
La façana exterior de la casa és frondosa i natural | Idealista

El jardí

Es tracta d'un jardí ampli, amb piscina inclosa, situat a l'entrada del xalet. Aquest jardí té una petita carretera a partir de la qual s'accedeix a la casa.

Jardín exterior

El jardí té una carretera que facilita l'accès a la casa | Idealista

La façana de la casa

La façana de la casa de l'artista fa pensar a la d'una casa típica dels anys noranta. Només entrar, hi podem observar un estil clàssic i tradicional que es deixa veure a través dels grans finestrals, les reixetes negres per garantir més protecció i el para-sol de ratlles.

Un jardí d'enveja

A part del jardí exterior que ja hem mencionat anteriorment, a la casa de Leticia Sabater també hi ha un jardí des de la parcel·la cap a dins. Al jardí hi podem veure dues hamaques amb capacitat per a dues persones. A més de la piscina, l'artista també té un tendal per protegir-se del sol els dies que fa més calor. Aquest jardí té una piscina de mida mitjana i amb forma de pulmó.

El jardín

El jardí també té una piscina de mida mitjana i amb forma de pulmó | Idealista

Sembla que a Leticia li agraden els jardins, ja que en té un altre darrere de la casa. El jardí de darrere té un camí de pedres que el connecta directament amb la casa. Al final del camí hi podem veure un porxo, amb unes cortines que fan joc amb els para-sols de les finestres. A part d'aquest porxo, n'hi ha un altre que està molt més equipat: té unes butaques ben còmodes per descansar a l'aire lliure.

Els banys

La casa té diversos banys: un de personal (situat a dins de l'habitació principal) i també un lavabo que inclou una gran quantitat de comoditats, com ara un bany turc. Al costat de la dutxa amb bany turc, l'estança també té un jacuzzi espectacular, que Leticia Sabater segur que ha utilitzat per relaxar-se i descansar després de pensar un dels seus grans èxits coneguts per tots els seus seguidors.

Uno de los baños

La casa té diversos banys amb totes les comoditats | Idealista

La cuina

La cuina de la cantant té una barra americana i dues portes d'accés: una que dona a l'interior de la casa i l'altra, al jardí de darrere. A més, està equipada amb totes les comoditats: rentaplats, forn, microones, campana extractora, etc. També és de color blanc en concordança amb la resta de l'habitatge.

La cocina

La cuina té una barra americana i dues portes d'accès | CATALUNYADIARI.CAT

Les habitacions

A la casa hi ha cinc habitacions molt àmplies. Una és la principal i les altres quatre estan pensades per als convidats. Els llits de les habitacions dels convidats són de 90. L'habitació de la foto té dos llits de 90, un televisor ampli i dues cadires estampades. Una d'aquestes habitacions és infantil, ja que potser l'artista alguna vegada s'ha plantejat tenir fills.

Una de las habitaciones de invitados

La casa té cinc habitacions: una de principal i les altres quatre per als convidats| Idealista

El menjador

És una de les estances més boniques i àmplies de la casa. Es tracta d'un menjador ampli, amb mobles de tota mena i on predomina sobretot el vidre i els estampats. A l'estança, entre altres coses, hi ha cadires, butaques i dos 'chaise longue'. A més, també té un petit reproductor, on segurament Leticia ja ha visualitzat les seves actuacions.

El salón de la casa

El menjador és una de les estances més boniques i àmplies de la casa | Idealista


Comentaris

envia el comentari