Leticia Sabater, parla sobre el seu xicot desaparegut: «Em casava amb ell demà mateix»

Fa gairebé deu anys que no sap res d'ell, però mai ha aconseguit oblidar-lo

Leticia Sabater revivió uno de sus momentos más difíciles en 'Sábado Deluxe'
Leticia Sabater va parlar sobre la desaparició del seu xicot a  'Sábado Deluxe' | Telecinco

La popular Leticia Sabater ha reaparegut aquest dissabte a la televisió,per presentar el seu nou tema per aquest estiu, «El Tukutú». El lloc escollit ha estat, com no podia ser d'una altra forma, el plató de 'Sábado Deluxe', on ha concedit una entrevista que no ha deixat ningú indiferent. La popular cantant ha recordat un dels pitjors moments de la seva vida: la desaparició de l'home que havia estat el seu xicot durant cinc anys, Roberto Cobo, més conegut com a 'Bobby'.

El jove va desaparèixer sense deixar cap rastre l'any 2009, deixant un enorme buit a la vida de Leticia. «Feia cinc anys que estàvem junts, però vam discutir i ens vam donar un temps de tres o quatre mesos, perquè ell valorés una mica la relació i el que té», va començar a explicar la cantant, davant d'una pregunta de Rafa Mora, que va ser qui va treure a la llum el tema. 

Encara manté l'esperança que segueixi amb vida

L'autora de «¡Toma Pepinazo!» va reconèixer que la desaparició li va causar un gran dolor, i que va passar dos anys plorant cada dia per la seva absència. «Això molt poca gent ho entén», va lamentar Leticia, afegint que «no té res a veure amb una mort perquè la teva ment mai descansa. Mai de la vida». 

A més a més, la cantant va confessar que manté l'esperança que segueixi «amb vida», i que continua enamorada d'ell, pregunta que els col·laboradors no van dubtar a fer-li. «Si demà aparegués, em casaria amb ell», ha confessat Leticia. 

Bobby, el novio de Leticia Sabater que desapareció sin dejar rastro
Bobby, el xicot de Leticia que va desaparèixer l'any 2009 | Telecinco

 

A continuació, com era d'esperar, la misteriosa desaparició es va convertir en el tema de debat al programa, i és que en un primer moment es va especular amb la idea que podria estar relacionada amb una revenja. D'altres, però, van indicar que Bobby va fugir amb els 90.000 euros que Sabater li va entregar en el seu dia, versió que els col·laboradors van defensar davant la cantant. 

Des que es va operar l'ull ja no lliga tant

El pas de Leticia pel programa de Telecinco no es va limitar tan sols a la desaparició del seu xicot, sinó que la cantant també va parlar sobre aspectes de la seva vida, com ens té acostumats. En concret, un tema que no podia faltar era la seva operació per corregir l'estrabisme. 

Leticia Sabater volvió a mostrar los resultados de su operación
Leticia Sabater presumint dels resultats de la seva operació | Telecinco

 

«La recuperació de l'ull ha anat de meravella, però lligo molt menys», va confessar Leticia, assenyalant que el problema que tenia als seus ulls cridava més l'atenció dels nois. Recordem que va ser el passat mes de novembre quan l'artista va acudir al plató del programa per ensenyar els resultats de l'operació, però el poc temps que havia passat, i els ulls encara dilatats i vermells no va deixar apreciar del tot el resultat. Ara bé, en aquest cas la cantant ha demostrat que està completament recuperada. 


Comentaris

envia el comentari